HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Nincs olyan nagy gond a kérdéseddel, igazából csak még nem akartam ezt az egészet nyilvánosan bejelenteni itt a fórumon. Eljött volna annak is az ideje, csak Sepi kicsit elkapkodta a választ...
--- Idézet ---Hulk v3.:25., 27-28, 30-32. és a 34. számok és a Marvel Kalandok Hulk 10-16.részig!Legalábbis ezeket az idén tervezed honosítani!
--- Idézet vége ---
Hát ja, első körben ezeket, meg ezen kívül másokat is. Konkrétan egy jó kis Peter Davides minit, meg egy meglepetés minit a nyárra, ami csak félig-meddig lesz Hulkos, de ezt majd mindenki megérti július elején, hogy mire gondolok ezelatt...
keildavid:
Nos dr samson ne haragudj a kérdéseim miatt!És lejjebb már mondtam,hogy tiszteletbe tartom a döntéseiteket!Lesz még arra idő bőven,amikor eljutunk oda!Addig más Hulk sztorit is lehet olvasni!Hulk v3.:25., 27-28, 30-32. és a 34. számok és a Marvel Kalandok Hulk 10-16.részig!Legalábbis ezeket az idén tervezed honosítani!
dr samson:
--- Idézet ---A Hulk Világa történet utáni folytatását azt nem tervezitek az idén?
--- Idézet vége ---
Jaj, de nem akartam, hogy valakik rákérdezzen erre... Szóval a helyzet az, hogy a WWH már erősen épít a Civil War eseményeire, ami meg köztudottan ki lesz adva, remélhetőleg már jövőre. Ez azt eredményezi, hogy nekem is meg kell várnom, hogy megjelenjen magyarul és csak utána kezdek bele a WWH-ba, ami nem jövőre lesz, ahnem inkább csak 2 év múlva. De ennyire előre meg fölösleges még tervezni, mert ki tudja, mi lesz még akkor.
--- Idézet ---A Marvel Mozaikban,a Cho Világa című történetben,megismerhettük,egy kölyköt,akit Amadeus Cho-nak hívják!Neki is lesz majd szerepe a WWh-ban?
--- Idézet vége ---
Lesz. Lesz szerepe. És anno az a történet amúgy a Hulk 100. számában jelent meg, csak itt nálunk kicsit előre lett hozva...
keildavid:
Köszönöm a válaszokat sepi!Így most már érthető,hogy mi a helyzet!Szóval akkor az csak jövőre kezdődik el.Nem probléma!Van türelmem bőven!Akár egy-két évet is kitartok!A döntéseteket előre is tiszteletbe tartom!
Sepi:
A WWH legkorábban jövőre kezdődhet csak el. Mivel megállapodtunk a Kingpin kiadóval, hogy addig várunk vele, amíg ki nem adják a Polgár Háborút, mivel a WWH-ban szerepel jópár spoiler a PH-ra vonatkozólag. Tehát amíg azok nem jelennek meg, nem fogjuk mi sem elkezdeni.
--- Idézet ---Az a robbanás ami történt,remélem nem úgy történt,ahogy a Mini Marvelben láthattuk,hogy Miek művelte az egészet!
--- Idézet vége ---
A történettel kapcsolatban nem lövünk le semmit. Ezt ki kell várnotok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése