HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Örülök, ha tetszett! És itt nem muszáj spoilerezned, engem nem zavar, ha konkrét dolgokat írsz az adott számról. Buldózer pedig még vissza fog térni...
--- Idézet ---Múlt héten MK F4, tegnap előtt MK Bosszú Angyalai és ma MK Hulk! Szerintem ilyent havonta egyszer csinálni nagyon jó ötlet!
--- Idézet vége ---
Ez most teljesen véletlenül lett így összehozva. Igazából csak talgabynak és nekem van valamiféle konkrét rendszerünk a honosítások kirakására, illetve még a TF az, amihez van ilyesmi. A többi az csak úgy jön vagy nem jön...
--- Idézet ---Ami a Mini Titánokat illeti! Én nem tudom biztosan, hogy miért nem írnak néhányan véleményt!
--- Idézet vége ---
Ami pedig ezt illeti. Igazából nem is a véleményekkel van nekem bajom. Jelenleg az verte ki nálam a biztosítékot, hogy egy másik oldal kérdőívén tucatnyian válaszolták azt, hogy a Hzs az egyik kedvenc oldaluk. De ezektől az emberektől még egyetlen egyszer sem láttam itt hsz-t. De még ezt is megemésztem, de azt, hogy a több száz letöltőből átlag 15-20 használják az értékelő rendszert, az már sok volt...
Szóval most változtatunk: jelen terveim szerint minden szerdán csak egy honosítást fogok kirakni és mivel egy hónapban átlag 4 szerda van, nekem pedig barátok között is legalább 6 sorozatom/minim megy jelenleg rendszeresen, ki lehet találni, hogy nem lesz minden havonta folytatva. És ez az arány csak romlani fog a nyár vége felé, amikor még egy mini és egy sorozat fog elindulni, rendszeres megjelenéssel. És akkor még az extra dolgokról nem is beszéltem...
Persze ha pozitív változást látok beállni vagy a hsz számban vagy az értékelő rendszer használatában, akkor felhagyok ezzel a módszerrel. Ha nem, akkor jönnek majd a főoldalra ki nem rakott honosítások, amikhez csak tőlem lehet majd elérést kérni vagy a teljes leállítása a honosításimnak. Majd meglátjuk, de ez utóbbira volt már precedens egy sorozat, az F4 esetében...
keildavid:
Ez a MK Hulk-sztori nagyon jó! Hulk és Buldózer valóban zúzógépek,ahogy ez a főoldal címe. Szerintem jól eltaláltad! [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Bár volt benne egy-két érdekes dolog! Pl. Ricknek sikerült volna legyőznie Buldózert az amulettel! De Hulk később széttörte azt! És a végén egyszerűen a barlangba lett döngölve! Az utolsó oldalon úgy nézet ki, mintha ki akart szabadulni onnan Buldózer! [/span]
Ami a Mini Titánokat illeti! Én nem tudom biztosan, hogy miért nem írnak néhányan véleményt!
Ui.: nagyon érdekesen ment a projekt! Múlt héten MK F4, tegnap előtt MK Bosszú Angyalai és ma MK Hulk! Szerintem ilyent havonta egyszer csinálni nagyon jó ötlet!
Köszönöm dr samson a fordítást és sepi a borítót! Sok sikert kívánok nektek!
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1578&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Marvel Kalandok Hulk 10.[/a]
keildavid:
Na ja!Megtudlak érteni titeket!És tiszteletben tartom a döntésedet dr samson!Csak azért érdeklődtem,mert a Hulk világát elolvastam,méghozzá februárban amit lent említettem már!Az utolsó rész vége kérdéses téma mindenkinek a számára(beleértve nekem is),aki ezeket elolvasta!
Sepi:
--- Idézet ---Eljött volna annak is az ideje, csak Sepi kicsit elkapkodta a választ...
--- Idézet vége ---
Hát nem tök mindegy, hogy mikor jelentjük be? Ugyse változtat ez semmit a munkatempón.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése