HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Galamb:
Ahha, értem köszi!
talgaby:
(Néha imádom ezt a Zerit nevű vénembert. )
Galamb: Az MA Spider-Man és MA F4 egy világ, ezen kívül az MA Avengers és az MA Super-Heroes. Meg talán az MA Iron Man és az MA Hulk. De a párok között nincs átjárás, és ez se szentírás, mert pl. ha nem hagynánk ki majd azt a részt, akkor látni lehetne, hogy még címen belül is vannak ellentmondások (az első vakondemberes sztorinak tökéletesen ellentmond a következő felbukkanása az MA F4-en). Jobb úgy gondolni rá, mint teljesen önálló kis sztorik, amik között jobb esetben van némi összefüggés, de néha még az se. Konkrét, több füzeten átívelő története csak a Vasembernek volt, egy kerek 12 számos sztori.
Zerit:
o, samson, elnezest ha az erzekeny lelkivilagodba tiportam, oszinten sajnalom, valoszinuleg szandekos volt
Galamb:
Kösz szépen az MK Hulkot, nem váltotta meg a világot, de azért szórakoztató volt. a honosítás kiváló lett!
Csak most már teljesen össze vagyok zavarodva, ami ezeket az Mk-címeket illeti. Most ezek egy földön játszódnak (ami ugye nem a 616-os), vagy ahány cím annyi világ? Mert elég érdekes lenne, ha Hulk egyszerre lenne Bosszúangyal, meg egyszerre kalandozna a világban Rick-kel. Valahogy nekem nagyon kuszák ezek a címek.
dr samson:
Gaby: ne beszélj többeszámban. Ugyanis ha én sem kötök bele folyamatosan valakibe, akivel nincs gondom, akkor az az illető se keresse a konfliktust folyamatosan velem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése