HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
talgaby:
Igen, a szabad préda azt jelenti, hogy bárki bárhova honosíthatja. Ez még főleg azért került bele, mert egy időben úgy volt, a ComicSquadon jelentősebb Adventures-honosítás lesz, de végül már úgy állunk, hogy a Pókit is én fordítom nekik (csak nem nagyon íródik be).
Sepi:
--- Idézetet írta: keildavid ---A MA Pókembert és a MA Vasembert úgy tudom, azokat a ComicSquadosok fogják honosítani.
--- Idézet vége ---
Meg MA Pókembert olvashatsz nyomtatásban is, mert most két rész megjelent az Egmonttól a Spider-Man nagykönyvben.
keildavid:
Akkor ez azt jelenti, hogy ezek is megjelenhetnek? Az idén nem, de talán a távoli jövőbe bármi lehetséges?
dr samson:
--- Idézet ---A "Foglalási listán" szerepel a Hulk vol.3. #17-végig! Nem kellett volna zárójelbe írni, hogy válogatva? Hiszen ti azt mondtátok, hogy néhányat kihagytok belőle, mert lehet hogy némelyeknél gyenge a rajz!
--- Idézet vége ---
Nem kellett volna. Attól, még hogy néhény kimarad, nem jlenti azt, hogy azok később sem lesznek megcsinálva...
keildavid:
Elnézést talgaby! De én úgy tudom, hogy ti a MA Hulkot, a MA Bosszú Angyalait és a MA Fantasztikus Négyest valamint a MA Super-Heroes ti tervezitek ezeket honosítani. A MA F4-ből válogatás módján, de a "Foglalási listán" az van írva, hogy "a kihagyott részek szabad prédák." Az utóbbinál azt jelenti, hogy a kimaradt sztorit ha valaki akarja, az honosíthatja és akkor talán azok is felkerülnek?
A MA Pókembert és a MA Vasembert úgy tudom, azokat a ComicSquadosok fogják honosítani. Legalább is az ő fórumokon láttam, a tervezett képregényekbe! Igazad van talgaby nem kell, hogy mindig legyenek összefüggések a történetbe.
A végén egy dolgot szeretnék mondani! A "Foglalási listán" szerepel a Hulk vol.3. #17-végig! Nem kellett volna zárójelbe írni, hogy válogatva? Hiszen ti azt mondtátok, hogy néhányat kihagytok belőle, mert lehet hogy némelyeknél gyenge a rajz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése