HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (93/272) > >>

dr samson:
De, léteznek. Az első rész fent is volt anno honosítva a képregény.neten és elvileg az első 8 számot is még mindig ők foglalják. De mindegy is, mert az első 11 szám színvonala kritikán aluli, nem is véletlen, hogy anno direkt csak a 12. számtól akartam elkezdeni a honosítást. Bár az 1. számot még lehet, hogy egyszer elkérem a KN-ről, hogy akkor már egy helyen legyen a dolog.

keildavid:
Ne haragudj dr samson, de van egy valami, amit nem értek! A Hulk vol.3. #1-11. részeit nem láttam a comicvine.com-on. Ezek nem léteznek? Vagy valamit félreértettem?
Azt tudom, hogy nálatok a HZS-n megvan a Hulk vol.3. #12-20. részei honosítva! Előre is elnézést kérek és remélem nincs ebből harag!

holloo:
Köszi az új MK Hulkot. Bár sajnos, ez a történet szerintem nagyon gyenge volt. Inkább komolytalannak nevezném, mint viccesnek. Pedig szerintem egy Buldózer-Hulk meccsből is hatalmas poénokat lehetett volna kihozni, mint mondjuk a Többszörös ember- Hulk sztori esetében (az a rész nagyon el lett találva  ).

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid ---És amúgy, az csak gyerekek számára készült ez a Spider-Man nagykönyv.
--- Idézet vége ---
Hát igen, mivel a Marvel Adventures képregények nem korhatáros felnőtt képregények.

keildavid:
Nos sepi! Ami a Spider-Man nagykönyvet illeti, nem hinném hogy nagy siker lesz belőle. Mert ez 2200 Ft-ba kerül és 64 oldalas. És nem hinném, hogy sokan vennének ezt a kiadványt. Bár aki úgy gondolja, az nyugodtan megveheti! Én biztos, hogy azt nem veszem meg! És amúgy, az csak gyerekek számára készült ez a Spider-Man nagykönyv.
És talgaby azt nem gondoltam, hogy néha a ComicSquadosok számára lefordítasz az MA Spider-Manból. Előre is sok sikert kívánok neked! És akkor a néhány esetleg kimaradó MK F4 részeit a ComicSquadon tervezik felrakni? Ez nagyon érdekes lenne!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése