HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (92/272) > >>

dr samson:
Dehogy haragszom...  És igen, amiket kihagytunk, azokat nem John Romita Jr rajzolta, és bizony itt jegyezném meg, hogy van aki még nála is rondábban tud rajzolni...  Egyébként örülök, ha nektek is tetszett ez a történet, nekem az a 4 szám, ami most megy (24-25., 27-28.) az abszolút kedvenceim Jenkins időszakából. Különösen majd a 28. szám vége. Azon néha még én is majdnem elérzékenyülök...

keildavid:
Én is köszönetet mondok dr samsonnak és sepinek! Szerintem is ez egy nagyszerű képregény.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Blowsky(Förtelem) elbúcsúzott a kedves emberektől, akiket tanított. Hiszen Blowsky egy tanár és narrátor is volt egy ideig. Egy levelet is adott egy kedves néninek, akit Ameliának hívta! Kiderült az emlékképekből, hogy hogyan ölte meg Betty Rosst. Az elején Bruce tudatalattijában megjelentek a személyiségek Hulk professzor és Joe Fixit. A vége pedig szintén nagyszerű és egyben szomorú is volt. Kiderült, Blowsky feleségéről hogy még mindig szereti őt.[/span] Nos a végén van még egy-két véleményem. A Hulk vol.3. 25. és az előző részt Paul Jenkins írta és John Romita Jr. rajzolta.Ez nagyon érdekes, mert az itt olvasható Őrszem 8 részes miniben is ők az alkotógárdák.
Van egy-két történet amit ki kell hagynotok, de azt mondtad, hogy még ezek is megjelenhetnek. Kérdés: ez azt jelenti, hogy nem mindegyiket John Romita Jr. rajzolta, hanem valaki más?
Mára ennyi a véleményem. Remélem nem haragszol a kérdésem miatt.

Asys:
Samson Dokinak és Sepinek köszönöm a Hihetetlen Hulk vol.3. 25.-öt!    
Ross tábornok most kivételesen nagyot nőtt a szememben a kisváros időben elvégzett kiürítése miatt!  
Megdöbbentő,hogy ez a két,fizikailag gyakorlatilag elpusztíthatatlan karakter (Hulk,Abomination) mennyire sebezhető lelkileg!

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1616&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hihetetlen Hulk v3 25[/a]

keildavid:
Nyilván a képregénytár.netet említetted! Ott tényleg fenn van az első része. De én úgy tudom, hogy a képregénytár.neten már nem volt semmilyen honosítás! Érdekes módon még sok ilyen honosító oldalon sem jelentek meg egyéb képregényeki! Pl. sosi, pendragon, és az időgép! A Bal alsó sarokba vannak a linkek! Nem gondoltatok arra, hogy közétegyétek az időgép a cknight.blog.extra.hu, a Comicsknight és még talán jelenleg létező és elérhető honosítóoldalakat? Az időgépről tudom, hogy másképp kell belinkelni!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése