HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Nem, nem kell... Inkább én köszönöm szépen és örülök, hogy enyire tetszett... Azért arra az 5 csillagra a rajzra kíváncsi lennék, bár tény ls való, hogy ez Romita Jr. egyik viszonylag jól sikerült munkája.
Visszafelé olvasás: csak nyugodtan, de azért ne hanyagold el a következő két számot sem, mert most jön a két kedvenc sztorim a sorozatból, a Tökéletes Múlt és az Egyszer egy életben...
freakdavE:
Minden szempontból max csillagot adtam ennek a számnak (igen, a grafikára is, és nem érdekel mások véleménye ), kell ennél többet írnom?
Visszamenőleg is elolvasom majd A v3 számait, ahogy időm engedi, mert ez eléggé meghozta a kedvem.
dr samson:
--- Idézet ---illetve a "Hulk extra dühös" nekem furán hangzott, meg az is hogy Bruce lemanózta Ross-t).
--- Idézet vége ---
Hát, ez sem mai fordítás (konkrétan fogalmam sincs, mikor készült), de szerintem ez volt eredetiben is. A Hulk extra dühös, meg elvégre érhető is, ha mára buta Hulk szerepel benne...
--- Idézet ---(Apropó, a végén szerintetek Bruce nem csak hazudta hogy a tábornok utasítására vetítik Emilék házi videóját? Mert ez a fajta bosszú inkább olyan emberre vall, aki a szerelmét vesztette el, és nem a lányát.)
--- Idézet vége ---
Passzolok. Emlékeim szerint erre később sincs utalás a sorozatban. Viszont Blonsky felesége még nagyon nagy szerepet fog kapni a későbbiekben és lesz ennek a bunyónak egy második menete is...
keildavid:
A comicvine.com-on utána néztem, és igazad van valóban, nem Romita Jr. rajzolta. Plusz a borítókból fel lehet ismerni. Jó ötlet hogy ezeket választottad, amit eddig honosítottál, beleértve a mostanit is. Megtudlak érteni és tisztelem a döntésedet. De te azt mondtad, "attól hogy néhány kimarad, az nem jelenti, hogy később se lesz megcsinálva..."Igazából ez előre nem lehet tudni, de bármi lehetséges. Bocsánat, de úgy gondoltam leírom még ezt a pár sor véleményt.
Galamb:
Ez tényleg nagyon jó rész volt, főleg mert nem csak brutális verekedést láthattunk, hanem Jenkins azt is megmutatta, hogy igazán a szavakkal lehet bántani a másikat, végén Förtelem "kinzása is negy hatásura sikerült, egyszerre keltett bennem sajnálatot, és elégedettséget, hogy azt kapta, amit megérdemelt. Szóval Jenkins egy zseni (Apropó, a végén szerintetek Bruce nem csak hazudta hogy a tábornok utasítására vetítik Emilék házi videóját? Mert ez a fajta bosszú inkább olyan emberre vall, aki a szerelmét vesztette el, és nem a lányát.)
A rajzok rondák, a honosítás jól sikerült (csak a 9. oldalon van egy elírás (kisestem a gyakorlatból, vagy valmi ilyesmi, illetve a "Hulk extra dühös" nekem furán hangzott, meg az is hogy Bruce lemanózta Ross-t).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése