HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (10/272) > >>

talgaby:
Én szoktam valamennyire gereblyézni a központi listát, de igazság szerint a frissítési rendszer az elmúlt két évben márciusra magától kialakult. :) Belenyúlni csak különleges napok esetén kell, mint amilyen például jövő héten is lesz az egyik.

turkia:
Érdekes. Azt hittem eddig, hogy van egy "első az egyenlők közt", aki Arthur király módjára irányítja a frissítéseket. De ezek szerint tévedtem. Sejtenként, önállóan működtök. Mint az al Kaida.  ;)

talgaby:
Valójában nem nagyon van összefüggés. Az oldal megjelenése kb. hat független - inkább fordítók köré épülő - sejtből tevődik össze, és bár van egy közös felület a frissítés összehangolására, de a honosításainkat a magunk tempójában készítjük. Angyalok esetén csak bejött hopkin, aki jó darabig képes volt feldolgozni Farek elfekvő készleteit

turkia:
Köszi! Igazából engem nem érint a ténykedése, csak feltűnt, hogy nincsenek hetente új részek. Viszont nekem úgy tűnik, hogy a Hulk (számomra) kedvező lanyhulása az Angyalok és egyéb történetek szerencsés erősödését hozta magával.

zozi56:
Kilépett, saját oldalt indított.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése