HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (89/272) > >>

turkia:
Előszöris üdvözletem küldöm mindenkinek, mivel új fórumozó vagyok. Nagyon jó, hogy van egy hely, ahol az ember nyugodtan beszélhet képregényekről anélkül, hogy totál idiótának néznék.
Szuper volt a mai adag Hulk. "Többet nem használom a Stark International" chipet."  

Nem tudom, szándékokokban áll-e, de nagyon szívesen vennénk néhányan Bulldózer-Hulk csatákat (igaz, már van itt) Van még ebből több egyáltalán? Nagyon érdekelne, ki-kit aprít fel. (Azért én mindig Bulldinak szorítok)

keildavid:
Hogy megtalálják a keresett képregényt amit mondtál dr samson. A Hihetetlen Hulk v2 367. szám végén nem gondoltatok arra, hogy oda írjatok mellé valami tájékoztatót? Pl. Innentől a Chronopolison van a további folytatás vagy valami ehhez hasonlót. A kérdésem a többi képregényekre is, pl. Fenegyerek, Alias, Batman:Koksz, stb. Azok is némelyek más honosító oldalon folytatodótt tovább.
Ne haragudjatok a kérdésem miatt.

Asys:
Samson dokinak és Kinglade-nek köszönöm a mai adag Hulk-pack-ot!    
1.MK Hulk 11.Meglepően érdekesen voltak beprogramozva azok a ,,Fátumbotok''!A majom elleni attack azért túlzás volt!  
Tényleg poénos képregény,ráadásul lazább és könnyedebb hangvételű,mint a többi Hulk comics!
A grafika már-már rajzfilmszerű!  
2.Hulk vol.3. 27.Érdekesen indul a story,túl tökéletes minden;Banner is kételkedik rendesen!  
Valamilyen hipnotikus vagy telepatikus manipulációra gyanakszok!  
Kiváncsian várom a következő részt!

dr samson:

--- Idézet ---Bevallom tényleg nagyszerű és remek ötlet, hogy a hónap végére jött ki a Hulk képregények.
--- Idézet vége ---
Hát, ez egy egyszeri alkalom volt. Az MA Hulk jövő hónapban visszatér a megszokott helyére, szóval két hét múlva már lehet is olvasni majd a folytatást. A vol3 széria megmarad a hónap végére, de a jövő hónaptól egy új sorozatot is kezdünk mellette, ami nagyon remélem, hogy igen népszerű lesz...  

--- Idézet ---John Romita Jr. rajzai pedig tényleg jók.
--- Idézet vége ---
Na ilyet se mondtak még sokan a rajzaira...  A sztori befejezése természetesen jövő hónapban érkezik és előljáróban csak annyit hozzá, hogy nekem az a rész a személyes kedvencem a Jenkins érából...  

--- Idézet ---Szerk.:látom a galérián fenn van a Hihetetlen Hulk v3 #83-#86(Mutánsvilág). Azt tudom, hogy az X-Fanzine-on van. Ezt te raktad be sepi? Az az igazság, hogy fekete-fehér-szürke színű a borítója.
--- Idézet vége ---
Igen, Sepi rakta ki, egy vagy két hete szóltam neki, hogy rakjuk ki. És azért szürke a borítója, mert ezek nem nálunk találhatók meg, de a borító egyben egy link is, amire ha rákattintasz, akkor az X-fanzine-re jutsz. Anno a Tomicho project keretében a Peter Davides Hulkoknál is ezt a megoldást alkalmaztuk, csak azóta azaok mind étkerültek hozzánk. Szóval ez igazából nem reklám, csak egy kis segítség az olvasóknak, hogy könnyen megtalálják a keresett képregényt.

keildavid:
Elolvastam mindkét Hulk képregényt. Bevallom tényleg nagyszerű és remek ötlet, hogy a hónap végére jött ki a Hulk képregények. Az tényleg nem baj, hogy most jött ki, ezzel a két képregénnyel jó lezárni egy hosszú és fárasztó hónapot. És igazad van dr samson.
A Marvel Kalandok:Hulk #11 nagyszerű, vicces képregény. Csak Ben Grimm az F4-ből volt a Baxter épületben. Nagyzserű volt, hogy Hulk és Lény ki mondták a jól ismert szlogent. Lény:"Most jön a Bunyó!" Hulk:"Hulk zúz!" Később pedig másképp mondták. Lény:"Most jön a zúzás!" Hulk:"Hulk bunyózik!" Hehe. Ez nagyon érdekes volt, hogy ezek felcserélték a szlogenüket.
A Hihetetlen Hulk v3 #27-ről pedig annyit mondok, hogy ez is nagyszerű, remek történet. Bár itt az is jó volt, hogy nem a zúzáson van a hangsúly. John Romita Jr. rajzai pedig tényleg jók. A végén felbukkant a szürke Hulk. Ahogy a főoldalon levő képen is láthatjuk. Bár eléggé vékony, gyengének látszott. És még szivarozott is.
A végén még annyit, hogy sok sikert kívánok nektek dr samson és Kinglade  a folytatáshoz. Ezer köszönet a Hulk képregényekért. Legalább tényleg jó volt így lezárni a hosszú és fárasztó hónapot.

Szerk.:látom a galérián fenn van a Hihetetlen Hulk v3 #83-#86(Mutánsvilág). Azt tudom, hogy az X-Fanzine-on van. Ezt te raktad be sepi? Az az igazság, hogy fekete-fehér-szürke színű a borítója. Mert ezek más honosító oldalon található meg. Láttam már ilyent a Galaktikus Vihar Hadművelet(Chronopolis), a Marvel vs. DC (KTN, Nitro, X-Fanzine, Chronopolis és NewGen) és a Fantasztikus Négyes v2 #49(Chronopolis) képregényeknél. Ezek is némelyek más honosító oldalon vannak.Ez egy nagyon jó ötlet, hogy ezeket is reklámozzátok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése