HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (85/272) > >>

Asys:
Samson dokinak,Sepinek (neki külön gratulálok a jubileumhoz!) és Talgaby-nak köszönöm a tegnapi Hulk duplacombót!      
1.MK Hulk 12.rész:mozgalmas és fordulatos történet volt,rengeteg kemény szereplővel!  A majom kegyetlenül jó benne,de Rick beszólásai is poénosak!  
2.MK Hulk és Vasember
Nekem nagyon tetszett mindkét story!
Jó volt látni,ahogy Hulk tekézik egy hozzá illő bogyóval;bátrak (vagy inkább buták?) voltak a munkások,hogy rátámadtak...
Vasember ellenfele is alaposan ráfázott!

Sepi:

--- Idézetet írta: dr samson ---Kétlem, mivel az X-fanzinenon van elvileg lefoglalva emlékeim szerint...
--- Idézet vége ---
Tudtommal ők csak az X-Men First Class foglalják, de persze lehet, hogy tévedek és a Wolverine is foglalva van náluk.

--- Idézet ---Ja, persze...hány számban is szerepelt? Talán az első háromban, vagy négyben? Aztán igencsak ellaposodott a dolog és jöttek a mindenféle más hősök...
--- Idézet vége ---
Ezért mondta talgaby hogy válogatva lesz, meg ezért mondtam én is, hogy csak párszor szerepel benne.

dr samson:

--- Idézet ---ha hamar elfogy, majd betoljuk helyette a Wolverine First Class-ot.
--- Idézet vége ---
Kétlem, mivel az X-fanzinenon van elvileg lefoglalva emlékeim szerint...  

--- Idézet ---Az fogja váltani az MA Hulkot. Csak abból is jó lenne várni, amíg előre halad, mert hacsak valaki nem ugrik be fordítónak, erős válogatás lesz sajna abból is egy idő után
--- Idézet vége ---
Ezt is kétlem, az Ma Hulkot egy Hulk mini fogja váltani...  És te foglaltad le anno, szóval most már ne sírjál itt nekem, hogy nem tetszik..  

--- Idézet ---amiben szintén fel fog tünni Hulk egy párszor.
--- Idézet vége ---
Ja, persze...hány számban is szerepelt? Talán az első háromban, vagy négyben? Aztán igencsak ellaposodott a dolog és jöttek a mindenféle más hősök...

Sepi:
Sebaj, ha hamar elfogy, majd betoljuk helyette a Wolverine First Class-ot.  

talgaby:
Az fogja váltani az MA Hulkot. Csak abból is jó lenne várni, amíg előre halad, mert hacsak valaki nem ugrik be fordítónak, erős válogatás lesz sajna abból is egy idő után (ez a nem olyan régi AmKapos pl. szerintem halál gyenge volt).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése