HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (84/272) > >>

dr samson:
És akkor még egyszer elmondom talgabynak, hogy a PH előzményeit NEM Pak írta, hátha megjegyzi végre...

talgaby:
Vmelyik WWH-ból, miután felmerült az a kérdés, hogy miként volt képes egy hivatalos SHIELD-küldetést az akkor kb. két hónapja államellenségnek nyilvánított Fury vezetni.
Pak mentségére legyen mondva, hogy egyrészt emberünknek általában lövése sincs a Marvel-univerzumról, másrészt meg a Secret War nagyon hektikus kiadással bírt, és Bendis szokása szerint senkinek sem árulta el, mi lesz a vége.

keildavid:
Ó, szóval így történt. Ezt én eddig nem tudtam.

Sepi:
Az nem az igazi Nick Fury volt, hanem egy robot.  Azt viszont már meg nem mondom, hogy melyik képregényben derült ki.

keildavid:
Van egy dolog amit eddig nem kérdeztem. A Béke nevében című 4 részes Hulk-történetben láthattuk Nick Furyt. Ő hogy lehetett ott? Úgy tudtam ő az Az Új Bosszú Angyalai: Új Titkos Háború című kötet állam tilalma ellenére megtámadta Latvériát néhány szuperhősökkel:Pókember, Fenegyerek, Luke Cage, Rozsomák, Amerika Kapitány és Fekete Őzvegy. És úgy derült ki, hogy Fury elmenekült. Akkor ő hogy lehet újból a S.H.I.E.L.D. vezetője? Talán amnesztiázták?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése