HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak és Sepinek a Mi lett Ha-kat.
Mindig is szerettem az ilyen alternatív történeteket sokszor mondtam néha sokkal jobban alakulnak a dolgok mint az eredikben és inkább így kéne maradnia. A mostaninál is volt ilyen.
1. a történet jó volt hogy Caiera megbosszúlja Hulkot bár kicsit nagyon könnyen sikerült neki azt hittem legalább az Őrszemmel kicsit nagyobb csatát fog vívni. A vége jó lett így örökre Hulkkal maradhatot részben.
2. Na itt van az hogy szerintem mardhatot volna így a történet és nem csak egy alternatív történetnek kellene lennie. Csak akkor nem lenne több Hulk történet.
Végre megtalálta Hulk és Bruce a békéjét. Egymással is megegyeztek és nyugodtan élhettek. Szerintem ha be kéne fejeznia Hulk történeteit akkor így lehetne a legjobban.
3.Erre nem is tudok mit mondani. Jó vicces volt, csak egy kicsit rövid.
Remélem a jövőben szintén fogtok még ilyen mi lett volna Ha-kat fordítani.
Asys:
Sepi-nek és Samson dokinak köszönöm a ,,Mi lett volna,ha... Hulk világa'' képregényt!
1.story-szépen lenyomták zanzásítva,ahogy Caiera bosszút áll!
A Holdunk elég érdekesen nézett ki...
Caiera frankón Vörös királlyá vált!
Szerintem Gaby Miekre gondolt elsősorban...
2.story-ez tetszett a legjobban!
Poénos volt,ahogy viaskodtak egymással!
3.story-eléggé morbid volt!
dr samson:
Na jó, talgaby csöndbe marad és kész...
talgaby:
Viszont ha már kikerült ez a WI, akkor lenne egy kis játékom a fórumozóknak:
Tekintetbe véve, hogy Pak írta ezt is és a komplett Planet Hulkot is, ki tudja összegyűjteni a legtöbb önellentmondást és logikai bukkanót az első sztoriban?
Farek:
Nulladikalany, doki: az említett What if...? történet egy nagyon jó, és ráadásul - sajnos - sok embert érintő társadalmi szociális problémára épül. Bár a hagyományos Hulk történetekről és értelmezésektől távolt van, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése