HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (66/272) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Peter David tényleg jó író meg is értem miért ő az első a listán.
--- Idézet vége ---
Hát ja... de most már Johns kezdi leszorítani a kedvenceim képzeletbeli első helyéről...

Amondin:
Köszönöm dr Samsonnak és Sepinek a MK Hulk 13. számát.
Jó történet volt(de azért örülök hogy csak egyrészes így látni a hősöket főleg Amerika Kapitányt és az Ezüst Utazót...) Hulk osztotta az erőt majom az észt és Rick pedig gondoskodot a humorról. (nagyrészt)
Peter David tényleg jó író meg is értem miért ő az első a listán.

Farek:
Na, ez végre egy valóban szórakoztató Hulk történet volt. Amerika Kapitány rövidgatyára szakadt jelmezben, tökig befáslizva... mindent megért. de a legkirályabb akkor is Hulk Ezüst Utazó lovaglása volt...

dr samson:
Igen, nagy valószínűséggel Abdul ugyan az a figura.  Jó, hogy valaki észreveszi ezekt az utalásokat.

keildavid:
Nagyon jó volt ez a Marvel Kalandok Hulk 13. szám. A szuperhősök múmiákká változtak. Hát ilyent én még nem láttam. Bár itt említésre került egy bizonyos Ahmed Abdul nevet. Nyilván ugyanarról van szó, aki a KTN-n lévő Monolit bosszújába is szerepelt. Vagy legalábbis az Elő Monolit az aki szerepel másnéven Élő Fáraó. A borító klasszikus jellegű. Mert ez ugyanúgy nézett ki, mint a Bosszú Angyalai v1 #01 számon is látszik. Csak egy kicsit másképpen néz ki. Peter David tényleg nagyszerű Hulk történeteket írt. Akkor még 3 rész van vissza és vége a MK Hulknak. Nem baj. Még van rengeteg Hulk képregény, amik lesznek a további időkben.
Ha jól látom ez a napi frissítés most jól halad. Hmmm...ez aztán tényleg jól megy. Már négy hónapja megy és egy napot se hagytatok ki.
Ezer köszönet dr samson és Sepi a Marvel Kalandok Hulk 13. számért. További sok sikert kívánok nektek a maradék 3 részhez.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése