HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
zozi56:
--- Idézetet írta: talgaby ---Aztán ugye itt jött Jenkins, aki viszont csakis ilyen pszichológiai tortúrákat tud írni
--- Idézet vége ---
De azt hogy!
dr samson:
--- Idézet ---Aztán ugye itt jött Jenkins, aki viszont csakis ilyen pszichológiai tortúrákat tud írni, abszolút semmi mást, hát megírta a Hulkon is.
--- Idézet vége ---
Azért mégis elárulnád, hogy Jenkisn-nek mi köze van a Planet Hulk végéhez?
talgaby:
--- Idézet ---nem értem miért kellett már megint tönkretenni Hulk életét
--- Idézet vége ---
Mert egy időben kipróbálták, milyen lenne neki, ha végre kicsit lenne is oka némi örömre az életben. Ekkor döglött meg igen gyorsan a v2-es széria...
Egyszerűen keleltt nekik valami, és mivel nem volt a szerkesztőknek semmi ötletük, elővették a legbanálisabb receptet, és megölték az aktuális szerelmet/barátnőt/feleséget. Aztán ugye itt jött Jenkins, aki viszont csakis ilyen pszichológiai tortúrákat tud írni, abszolút semmi mást, hát megírta a Hulkon is.
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Kicsit sem sajnáltam ezt a Rykert a végén.
--- Idézet vége ---
A rossz hír, hogy majd még visszatér. De én spec jobban kedvelem őt, mint Ross karakterét.
--- Idézet vége ---
Akkor remélem Hulk ezuttal alaposan odaüt neki. Rosst én sem szeretem de Ryker elérte nálam az ő szintjét.
dr samson:
No, szép termés mondhatom. Nézzük is sorban:
--- Idézet ---És egyet értek Dr Samsonnal szerintem Paul Jenkinsnek benne kéne lennie az első tízben.
--- Idézet vége ---
Egy újabb megért hívő. Nagyon helyes.
--- Idézet ---Kicsit sem sajnáltam ezt a Rykert a végén.
--- Idézet vége ---
A rossz hír, hogy majd még visszatér. De én spec jobban kedvelem őt, mint Ross karakterét.
--- Idézet ---Hogy őszinte legyek maga a történet jó volt de nem értem miért kellett már megint tönkretenni Hulk életét végre megkapta amit akart Bruce is elfogadta a sorsát erre meg már megint jön valami.
Hulkot megértem hogy bosszút akar ezért állni. Majd kiderül mi sül ki belőle.
--- Idézet vége ---
Pedig a válasz egyszerű: a főszerkesztő így akarta...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése