HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (52/272) > >>

talgaby:
Csináld csak, legalább így mi se felejtjük el.

keildavid:
Nyugodt vagyok. Csak van, hogy néha én is átnézem a galériát. Mint ahogy régen is írtam. De azóta már nem írtam kb. pár hónapja. Most csak úgy gondoltam írok erről is.  Nos más ezen kívül nincs semmi, ami kimaradt. Pár hónappal ezelőtt már elmondtam, hogy a márciusi hírektől kezdve egészen mostanáig mindent átnéztem. Noss minden a helyén van. És köszi a választ dr samson.

dr samson:
Nyugalom, minden ki fog kerülni. Csak az embernek nincs mindig ideje vagy kedve ilyesmire, de pótoljuk majd, nem felejtjük el.

keildavid:
Nos egy egészen más téma. Átnéztem a galériát, mert most volt időm. És megnéztem, hogy a múltheti Hulk  és az e heti frissítés. Tudom, ez egy kicsit fárasztó lesz. Nos ezek nincs a galérián: MK Hulk 13., a Hulk-Smash 02., a Hulk évkönyv 2000, a Star Trek mostani két képregény, a AHM 06. és a Pókember: Uralom 03.
Még egyszer elnézést, ha ez fárasztónak tűnt.

talgaby:
Ja, én kevertem most a v2 végével és a v3 újraindításával. A PH vége egyszerűen annyi, hogy Breevort vagy vmelyik vezető szerkesztő kitalálta, hogy esemény kellene a Hulk visszatéréséből, de ennek ellenére is kétlem, hogy Pak hosszú távra tervezett volna bármilyen családi kapcsolatot. Bár azért annyira nagy boldogság még nem volt ott, inkább a Hulk végre kezdett beletörődni abba, hogy mégse fogják békén hagyni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése