HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (50/272) > >>

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Utána viszont egy piszok nagyot fogunk ugrani és a Bruce Jones korszak teljes első felét kihagyjuk és jövőre az 50. számtól folytajuk a sorozatot, de a jó hír az, hogy onnantól kezdve már nem lesznek válogatások és egész a PH-ig minden le lesz fordítva. Legalábbis reményeim szerint...
--- Idézet vége ---

Az 50. számtól nem lesz válogatás? Vagyis végig ,megyünk egészen a PH-ig, amit mondtál? Ez egy nagyon jó hír! A comicvine.com-on láttam, hogy az 50 számtól igazából nem nagyon van egy-egy részes történet, hanem vannak azok között 4, 5 vagy 6 részes történet. Egy részesekből csak 5 darab van. Ha jól láttam.
Akkor a jövő évtől az 50. számtól követjük a sorozatot kihagyás nélkül. Sok sikert kívánok neked dr samson.

dr samson:
Hát, rossz hírem van. Már csak 3 szám erejéig, de ott is már csak társíróként...  Most egy számot ugrunk, aztán jövő hónapban jön a 30. szám, utána vagy október-novemberben, vagy november-decemberben az utolsó kettő. (ez attól függ, hogy az aug végi rendelésem mikor jön meg az USA-ból és mikor tudom szkennelni azt a két számot).
Utána viszont egy piszok nagyot fogunk ugrani és a Bruce Jones korszak teljes első felét kihagyjuk és jövőre az 50. számtól folytajuk a sorozatot, de a jó hír az, hogy onnantól kezdve már nem lesznek válogatások és egész a PH-ig minden le lesz fordítva. Legalábbis reményeim szerint...

Amondin:
Igen. Csak azt sajnálom hogy két hétig halogattam ennek a történetnek az elolvasását. Remélem egy darabig Jenkins lesz az író. Ő aztán tud Hulkot írni.

dr samson:

--- Idézet ---27-28. Az eddigi legnagyszerű történet amit Jenkins remekül kitalált, akinek ezek után már az első háromban a helye.
--- Idézet vége ---
Ugye, hogy ugye?  Nekem is hatalmas kedvencem ez a sztori, örülök, hogy más is ugyan úgy látja, ahogy én.

Amondin:
Végül csak sikerült kiolvasnom a vol 3-maknak a maradék részeit.
24-25. Nagyszerű történet egy újabb Hulk Förtelem összecsapás. Kicsit sajnáltam a Förtelmet mikor főleg az elején amikor megpróbált normális életet élni. A búcsúzása az osztályától szintén nagyszerűre sikerült.
Nem olyan rég azt írtam hogy Ryker elérte nálam Ross szintjét. Ezt most visszavonom ugyanis a közelébe sincsen Ross szintjéhez. Nem is tudom miért lepődöm meg hogy már megint kihasználta Bruce-t.
27-28. Az eddigi legnagyszerű történet amit Jenkins remekül kitalált, akinek ezek után már az első háromban a helye. Bruce magkapta azt amit mindig is akart de lehetett sejteni hogy ez nem a valóság.
A végén amikor egy újabb része kéri hogy engedje szabadon ott volt a legátérezhetőbb Bruce helyzete.
Megkapja amit mindig is akart cserébe elengedi a legrosszabb részét vagy visszatér a szomorú igazságba.
Nem lehetett egy könnyű választás.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése