HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Amondin:
Igen először én is úgy gondoltam hogy nem lesz valami jó (főleg amikora főoldalon megláttam Szpichót ugyanis Szpichót utálom) de hát ha valaki tud történetet írni akkor teljesen mindegy ki az ellenfél. De ez is nézőpont kérdése nekem nagyon tetszett. És már csak kettő van hátra hát sajnálom jók voltak ezek a történetek.
dr samson:
Hát, ízlések és pofonok, de én nagyon utáltam fordítani. Szerintem ritka gagyi egy történet voilt, mélyen Peter David színvonala alatt... De hát mindegy, már amúgy is csak 2 szám van hátra a sorozatból...
Amondin:
Most már én is értékeltem (én csak ilyenkor érek rá hogy elolvassam.)
Köszönöm Dr Samsonnak az Mk Hulk 14-et
Jó volt ez a történet is. a viccek szintén jók voltak. Ezek a tudósok képesek újrakalibrálni az ellentétes inhibítorokat maximális diffúzióra de nem tudják ki az a Darth Vader szégyeljék magukat.
Meg ez a Szpichó is jól elrejtette tudatirányítás forrását úgy hogy a lehető legláthatóbb helyre tette.Persze csak a jóval okosabb majom tudja ezt észre venni.
Szerintem ez volt az eddigiek közül a legjobb.
dr samson:
Köszönöm! Örülök, hogy tetszett. Annak már kevésbé, hogy az ötven valahány letöltőből 4-en használták eddig az értékelő rendszert...
keildavid:
Hehe, de jó volt ez a Marvel Kalandok Hulk 14. szám. Bruce és Rick mindig olyan viccesek. Mert Ricknek fogalma sincs a tudományról, de a filmekről viszont igen. Brucenak pedig fogalma sincs a filmekről. Ahogy ezt a Pszichónál is olvastam. A Majom aztán ő is felemelte a két kezét, hogy fogalma sincs. Hehehe, az is vicces volt.
Ezer köszönet Dr Samson a Marvel Kalandok Hulk 14. számért. Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése