HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
Galan:
Számomra ez már túlzóóóó :-\
Hulk leállitásához eddig egy csapat(nyi szuperhős) elég volt...most meg a föld majd összes szuperhőse tehetetlen ellene...Az elöbb kommentemből lemaradt...Fátum és Thor!!!! hol tanyázik épp a Hulk háborúja alatt??
Sepi:
--- Idézetet írta: SithLord - 2012. Szeptember 14., 10:40:41 ---A Szellemlovas gyakorlatilag majdnem akkora kárt volt képes okozni,mint maga a Hulk az eszelős(jogos) tombolásával
--- Idézet vége ---
Bizony, ezért is érdekes karakter a Szellemlovas, mert sokban hasonlít Hulkhoz, és az ő ereje is elég kiszámíthatatlan.
--- Idézetet írta: SithLord - 2012. Szeptember 14., 10:40:41 ---A történet vége érdekes fordulatot vett,hogy igazából ki mellé is állt a motoros hős.
--- Idézet vége ---
Igen, és ez az a momentum ami miatt honosítva lett a történet, mert bár sok nem történik benne, ez a momentum nagyon jól ábrázolja a WWH lényegét. Nem a zúzást, hanem, hogy Hulknak valójában mi is a célja, hogy ő csak bosszút akar állni, és hogy ő volt az áldozat aki revansot vesz. Bár sekélyes, és a régi akciófilmek már milliószor kivesézték ezt a témát, attól még így is jó a történet. Azt meg senki se mondta, hogy eredeti az ötlet. :)
--- Idézetet írta: Galan - 2012. Szeptember 15., 16:56:00 ---Ami Hulkot illeti...eszem megáll, hogy mennyire feltápolták őt, hogy még Dr. Strange és NYIL!!! is tart töle (Blackbolt elagyabugyálásáról nem beszélve....).
--- Idézet vége ---
Az tény, hogy eléggé feltápolták, de ez a Marvel karaktereinek a nagy részére igaz. Az utóbbi évek tendenciája, hogy a korábban "átlagos" szuperhősök mind felerősödtek, és Hulk már eleve nem tartozott a kispályások közé, ő is eléggé fel lett tunningolva. Az, hogy ez mennyire lett a képregények szintjén is realista, az már más kérdés, és erről annó, az amerikai megjelenés idején is rengeteget vitáztak a rajongók/olvasók.
Galan:
Sziasztok!
Szintén köszönet a 2 szellemlovas történetért :worship:
Valóban nem sok köze van a HULK zúzásos háborújához, de azért annak mindig örülök, hogyha több - különféle - szuperhős találkozik egyazon füzetben,történetben és ilyen-olyan okok miatt aztán jól le is zúzzák egymást:) Ami Hulkot illeti...eszem megáll, hogy mennyire feltápolták őt, hogy még Dr. Strange és NYIL!!! is tart töle (Blackbolt elagyabugyálásáról nem beszélve....).Gondolom, ha Galactust hivnák segitségül még azt is legyakalná, merthát Hulk ebben a szerepben épp megállithatatlan,halhatatlan,sebezhetetlen meg MINDEN!
SithLord:
Üdv! Köszi a Szellem Lovas-Hulk háborúja melléktörténetet,Sepi! :worship:
Jelentem itt vagyok :) Igen szabin voltam,aztán megláttam,hogy elkezdtétek a Hulk háborúját adni.Fogtam és elolvastam a másik oldalon az ottani eseményeket is.Az itteni is nagyon tetszett! A Szellemlovas gyakorlatilag majdnem akkora kárt volt képes okozni,mint maga a Hulk az eszelős(jogos) tombolásával :D A történet vége érdekes fordulatot vett,hogy igazából ki mellé is állt a motoros hős.
keildavid:
--- Idézetet írta: Sepi - 2012. Szeptember 13., 20:26:41 ---Nocsak, egy vélemény. :D Mi az, keildavid és sithlord szabin van? :lol:
--- Idézet vége ---
Nekem voltak más elfoglaltságaim. És megvártam, míg ez a két részes Szellem Lovas történet megvan és egybe olvasom el, amit már meg is tettem.
Tetszett ez a Hulk háborúja mellékszál. A történetben legtöbb oldalon nem volt túl sok szöveg, de mégis jó volt. Bár ennek az egész történetnek végül úgy alakult, hogy szinte nem volt fontos kapcsolat a Hulk háborújához. Mintha ezt a Marvel-nél reklámfogás lehetett vagy valami hasonló.
És végül: ezer köszönet a Szellem Lovas v3 12-13. számokért! :worship: ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése