HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (272/272)

grey gargoyle:
Elolvastam ezt az MA hulk1-et is. Ez gondolom azoknak készült, akik a régebbi eredettörténetet nem találják elég logikusnak. Elég jól elmagyarázzák hogy mi miért történt a robbanásnál. De a szereplők viselkedése elég gyerekes, vagy éretlen, főleg Rick meg Ross tábornok. Ha ezzel kezdeném a hulk olvasását, mondjuk akkor Betty és Banner viselkesését sem érteném. Viszont a hulkot meg ilyennek ismertem meg ezért így is szeretem. így szoktam meg. Hulk dühös lesz, ha felmérgesítik, átváltozik és lezúz mindent. óvakodj a gyámoltalannak tűnő bruce bannertől, ha rosszak a szándékaid.  (főszerepben bill bixby és lou ferrigno)  

Troll:
Frissültünk
Marvel Kalandok HULK #1 - Ember vagy szörny?...

Genál:
jól hangzik:D

dr samson:
Úgy bizony, a jó öreg doki kibulizta nektek ezt a topikot. Szóval genál, totyi és a többiek, ide várom majd az éppen aktuális kalandokról, képregényekről a véleményeteket, észrevételeket. És készüljetek, mert ha minden igaz, hamarosan egy vadi új sorozatot kaptok a Hulkról...

talgaby:
Mivel sámson doki és a lelkes beírók közreműködésének hála a zöld óriás elég gyakori vendég lesz nálunk, így örömmel mutatom be a vadonatúj topicját, ahol bátran - és lehetőleg zúzásmentesen  - lehet véleményezni a Hulk kalandjainak magyar változatait.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése