HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
kaine:
Deodatotól mindenki baromi jó.
zozi56:
Deodato Hulkját én is nagyon szeretem, nála tényleg egy hatalmas, félelmetes monstrum, nem egy jópofa Shrek.
dr samson:
Igen, még annál is több... Most az utóbbi hónapokban is több 1 részest adtak ki, szóval van mit betervezni egy hétre...
--- Idézet ---Joe Bennett nagyon szépen rajzol, már a régi Klón sztori utáni Pókemberekben is nagyszerű volt.
--- Idézet vége ---
Bár én személy szerint Garney rajzait jobban szerettem a Dogs of War-ban, de azért egyet értünk abban, hogy Bennett is jó. De az 50. számtól úgy is jön Deodato, ő meg mindenkit üt...
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---És akkor egy jó/rossz hír így karácsonyra (hogy melyik, mindenki döntse el maga): bár még csak olyan 90%, de nagyon úgy néz ki, hogy 2010-ben is lesz Hulk-hét, előre láthatólag júliusban...
--- Idézet vége ---
Teljesmértékben jó hír. Jó ötlet hogy néha terveztek egy ilyen hetet akkor ezek szerint még rengeteg Hulk mini és egyrészes van ha egy egész hétre lesz.
kaine:
Joe Bennett nagyon szépen rajzol, már a régi Klón sztori utáni Pókemberekben is nagyszerű volt. A Pókfej lexikon hátulján lévő Mary Jane-t is ő követte el.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése