HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (255/272) > >>

beigli69:
Másfél beíró Talgaby!! Én is itt vagyok!

talgaby:
Persze, hogy fellendült, ha egy fordító és egy beíró is szívügyének tekinti...

Sepi:
A biztatás mindig jól jön, és örömmel fogadjuk. Mi is nagyon örülünk, hogy egyre tekintéjesebb a Hulk készletünk az oldalon. Mi is úgy éreztük, hogy mellőzve volt a nagy zöldség, és majd igyekszünk továbbra is a jobb történeteit honosítani. Mert azért a Planet Hulk mellett folytatódik a sorozat elején lévő Háború Kutyái, de majd onnantól ugrunk egy pár részt, mert sajnos elég sok gyenge történet is van ott. Aztán majd meglátjuk, hogy a PH mellett hogyan győzzük az olyan extra történetek honosítását, mint például ez a Mítosz Hulk is.

Geniusghost:
Na, ezt nem hagyhatom szó nélkül!
De először is, Boldog Húsvétot! (Igaz csak utólag...)
Szóval PH. SZenzációs hír! Ezt álmomban sem gondoltam volna! Remélem legalább annyira örülnek neki mások is, mint amennyire én. Nagyon baba, hogy így fellendült Hulk az oldalon.
Méltánytalanul mellőzve volt, de most már-már kánaánnak nevezném. Nagy projekt. Hatalmas feladat. Ha bíztatásra van szükség, azzal remélem szolgálhatok majd.  

dr samson:
Amúgy meg, ha hamarabb szeretnétek PH-t, akkor nosza rajta, be lehet szállni, a projectbe. Pl. szívesen vesszük beírók jelentkezését.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése