HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
turkia:
Köszi Sepi! Valami ilyenre tippeltem én is, de nem tudtam biztosan. A WW-t várom már, mivel úgy tudom, Bulldi is szerepel benne és talán valamilyen varázslat által legyengített formában... erre gondolom azért volt szükség, hogy kiegyenlítettek legyenek az esélyek a ződerőssel... :woot:
na Doki most lett a személyes ellenségem :D
Sepi:
Bár nem én voltam megcímezve a kérdéssel, de én is tudok rá válaszolni. Azért kell megvárni vele, mert a WWH a Polgárháború után játszódik, és mivel a PH alatt elég sok minden megváltozott a szuperhős világban, azok a változások egyértelműen kiderülnek a WWH-ból, és így sok poént lelőnnénk vele. De jó hír, hogy a kiadó szerint idén év végén már elkezdik kiadni a Polgárháborút magyarul. Tehát jövő év közepétől lehet leghamarabb számítani a WWH-ra.
turkia:
Dokitól szeretném megkérdezni, hogy a WW Hulk (kicsit V V Anikó, stb jut az eszembe :D ) honosítása előtt miért kell megvárni a Polgárháborút? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem. :rolleyes:
dr samson:
Na jó, mint ahogy azt már Sepi is jelezte, innentől kezdve minden Pókos dolgot tessék a Pókemberek topikba írni!!!! ;) :nezze:
Executor:
Köszi a pontosítást, bármikor máskor is "megkövezhettek" nyugodt szívvel.. :lol: (ide most tök vicces lenne egy olyan grimasz, hogy Póki hálólabdákat lő ki, kvázi megkövez.. na, majd ráérő időmben megcsinálom ;) , azaz kb január utolsó hetében.. csak szóljatok rám akkortájt..)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése