HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (249/272) > >>

talgaby:
Nos, bár rég olvastam a Hulk legelső részét, de én úgy emlékszem, hogy Banner életében nem látta Ricket a robbanás előtt, mégis, amikor a visszaemlékezésben rohan felé, a nevén szólítja. Meg nekem erősen úgy rémlik, hogy a visszaszámlálást akkor leállították, de a laborsegédje, akiről aztán kiderült, hogy kém volt vagy mi, sutyiban folytatta, itt meg azt kiabálja, hogy mindjárt robban a bomba. Igaz, a visszaszámlálás érdekes téma, mert visszaemlékezésben láttam már olyat is, hogy nem tudta, hogy ketyeg és olyat is, hogy azért rohant ki, mert nem tudták eleve leállítani.

cressains:
nekem nagyon tetszik ez a stílus na! hát nem értem mi baj van a Mítosz Hulk grafikájával

dr samson:
Akkor esetleg elárulnád nekünk is, hogy mi az?

talgaby:
Mondjuk nem könnyű, mert igazság szerint annyiszor átértelmezték és Jenkins verziója is már az újabban alapul (a modern feldolgozások közül emlékeim szerint egyes egyedül Alex Ross írta meg helyesen). MOndjuk mindegy, mert annyira nem lényeges, csak nekem erősen fura volt.

Sepi:
Pont azért nem beszél, rájött, hogy semmi értelme erre a sok hülyére fecsérelnie a szavakat.  
De látom a bakit még mindig nem találta meg senki.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése