HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (235/272) > >>

talgaby:
Nem, a Planet Hulk más lesz. Én úgy szoktam jellemezni, hogy egy zöld Conan az űrben, de most hallottam egy másik találó példát; olyan, mint egy gammasugárzott John Carter a Marsról.

Galamb:
Hú basszus, ez Planet Hulk előzmény      !
 Piszkosul tetszett, ahogy elbánt a fickókkal: ez azért kicsit reálisabb nekem. Zseniális lett a rajz (vagy festmény?), a környék atmoszférája, a párbeszédek is. Persze a honosítás is profi munka lett. Szóval, ha ilyen lesz a Planet Hulk is, akkor még jobban várom!  

Ja és U.I: Mi az valami az MA Hulk utolsó oldalán?  
 (na jó, úgyis tudjuk! )

dr samson:
Genál: csak megjegyezném, hogy a képaláírásod is egy leendő MA Hulk borírtzó alapján készült. Szóval ne nagyon reklamálj...  
Amúgy meg nekem pont ez teszik benne. semmi világmegmentő crossever, csak egyszerű, laza történetek. Kell ilyen is.

talgaby:
Heh, a Marvel Adventures világában igazság szerint nem nagyon szabad keresni összefüggéseket és áthallásokat - még egy adott sorozaton belül sem - itt a lényeg tényleg a szórakoztatás. A Hulk mostani viszonylagos népszerűségét egyébként jól mutatja, hogy egyszer majd a Kalandok F4-ben is lesz egy másik eredettörténete, és kb. akkoriban volt még egy frissen "született" Hulk az X-Men First Classben is.

Genál:
elolvastam a marvel kaladok hulkot is,szokásosan jó kellenek ilyen storyk is,bár a Radioaktív Ember elég gagyi és Madrox átállt Rosshoz de aztán vissza ok nélkül  Szval látszik h kisebbeknek írták

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése