HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (227/272) > >>

talgaby:
Fenéket. Pak elszúrta, kicsit morcosabbnak ábrázolta, mint kéne. Szerencséjére a Bendisverzumos kavarásoknak hála kontinuitás szempontjából ez a Fury csak egy robot.

horjb:

--- Idézet ---hogy egy gyorsan jött alibi sztori,
--- Idézet vége ---

Én végig azt hittem, hogy tényleg hidra műhold lesz...  Amúgy a felvezetés is nagyon jó, Fury meg a szokásosnál is bunkóbb. Tényleg ennyire utálja Bannert?

talgaby:
Sokmindennel magyarázzák majd azt az idegességet. A tegezős-magázós dolog részben az én saram is, mert ezt elvileg még én néztem át, úgyhogy bocs az olvasóktól.
A sztori maga... hát, szerintem messziről érezni, hogy egy gyorsan jött alibi sztori, amit Pak azért tákolt össze, hogy megkezdhesse a Planet Hulkot (ha majd elkezdődik a főesemény, meglátjátok... szvsz súlyos minőségbeli különbség lesz a saga megkezdésekor). Nem tudom, mennyire volt benne, hogy  aközelgő Polgárháború miatt minél gyorsabban meg akartak szabadulni a zöldségtől (bár  alogika azt diktálja, hogy olyan nagyon nem kellett volna ahhoz nekik egy ilyen esemény).

dr samson:

--- Idézet ---Ezt akár be is írhatnád az aláírásodba.
--- Idézet vége ---

Hiába, no, mindent a DC népszerűsítéséért!  Sőt, tudjátok mi? Addig nincs újabb Hulk, amíg nincs legalább 10 hozzászolás a DC topikban a Mini Titánokhoz...

--- Idézet ---Már olvastam. Mintha lektoráltam is volna, nem?
--- Idézet vége ---

Az nem ugyan az!  Egyébként már arra sem emlékszem, hogy 2 hete mit fordítottam, nemhogy arra, hogy ki lektorálja a képregényeimet...  

--- Idézet ---elkezdtem olvasni 90 oldalt írt ki,erre 45.oldalnál megakadt és nem folytatja tovább.Nálam van a hiba,vagy központilag ilyen?Ha igen,akkor várom a folytatást,sikerült felcsigázni!
--- Idézet vége ---

Nem nálad van a hiba, az egész PH tpb-s rendszerben fog menni, a borítók megspórolása végett. Így egyenlőre hetente (még a most a héten is kaptok egy részt), utána pedig a hétvégétől kéthetente fog frissülni a tpb.  

--- Idézet ---Olvastam, izéé... nem rossz.  A honosítás viszont király.
--- Idézet vége ---

Ezt viszont inkább a DC topikba kellett volna írni! De azért, kössz!

--- Idézet ---Köszi,  nagyon jó az új rész, Fury egy kicsit pszichopata  és a történet vége ütős, azért ez már némi magyarázat, hogy miért is lesz később Hulk olyan "mérges".
--- Idézet vége ---

Köszi a véleményt, de szerintem sokkal idegesebb lett attól, hogy az úgymond barátai kilőtték egy idegen bolygóra.  

Ja és neked is köszi a vélemény horjb!  

holloo:
Köszi,  nagyon jó az új rész, Fury egy kicsit pszichopata  és a történet vége ütős, azért ez már némi magyarázat, hogy miért is lesz később Hulk olyan "mérges".

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése