HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
drbob:
szép napot mindenkinek! megígértem ergo megérkeztem ;D
doktor úr (kollega ) : teljesítettem az elvárásokat, a mini titánok is megvolt, mondjuk annyira nem tetszik mint a mini marveles cuccok, de jópofa
Hulkolás: láttam ment itt is az agyalás a számozással..hogy mi v1 meg v4 meg v179 ehhez most nem szólok hozzá, de majd fogok
PlanetH: szép fordítás, bár Fury magyarul köcsögebbnek tűnik mint eredetiben Amit nem értettem mondjuk, hogy hogyan képes folyamatosan Hulk lenni a PH alatt?
Sepi:
Valamilyen szinten egy külön univerzum, de nem annyira számottevő, mint például az Ultimate. Mert például a többi Marvel Kalandok képregény között sincs összefüggés. Hiszen a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai is jóval az itt olvasható Hulk kalandjai után játszódik elvileg. De, mint mondtam, itt nincsenek összefüggések a címek között, mindegyik cím egy külön univerzum (legalábbis a Marvel ezt mondja). Egyszerűen inkább csak a fiatalabb korosztálynak szoló, egyszerű, rövid és vicces történetek. Tehát senki ne várjon nagy, több számon átívelő crossovereket ezekben a címekben. Itt-ott van egy kis vendégszereplés, de nagy általánosságban mindenki elvan a saját címében.
holloo:
Elolvastam a Marvel Kalandok Hulk első két részét, és bár egy kicsit ...egyszerű, de azért jók voltak. A Madrox-os rész tetszett , a SW forgatókönyv poén meg nagyon ott van . Egyébként ez a MK egy újabb alternatív univerzum, vagy csak egy gyerekeknek kiadott változat?
talgaby:
Akkor pláne érthető, miért ilyen lett. Valószínűleg gyorsan elő kellett készíteni a terepet.
dr samson:
Csak halkan jegyezném meg, hogy nem Pak írta, hanem egy nevesincs író, de a sztori oldalán ezt ellenőrizhetitek is.
Szerk: utána néztem, Daniel Way.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése