HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (225/272) > >>

drbob:
Shalom!

Nos Hulk számozások...itt ülök egy jó nagy adag Hulkon...egy jó nagy adag mert a teljes ;D

nos és itt jön amit nem értek...v1-ig van számozva egészen 1999 áprilisig (tehát a 474-ik számig, ebben benne van a TTA-s megjelenés is természetesen)

akkor Vágó után kérdem én: a kutyafáját hogy is van ez kéremszépen?

Sepi:

--- Idézetet írta: drbob ---off: az aláírásod kitől van (ha jól emlékszem először Peter Tosh-tól hallottam)
--- Idézet vége ---
A szöveg? Én még először '92-ben hallottam az egyik Run D.M.C. tagtól, akkor nagyon megtetszett, és azóta az egyik kedvenc mondásom.

dr samson:
Ááá...a kolléga. Üdv itt. Bizony van itt van 4 különböző korszakból Hulk, szóval válogathatsz bőven. a folyamatos Hulk-ra, meg már Sepi megadta a választ.

drbob:
Hmm...ott még nem tartok (most olvasom angolul is, mar amikor idom engedi)...csak bele-belenéztem, de sajnos időm kevés, szóval még bőven van még hátra belőle

off: az aláírásod kitől van (ha jól emlékszem először Peter Tosh-tól hallottam)

Sepi:
Üdv, drbob.

--- Idézetet írta: drbob ---Amit nem értettem mondjuk, hogy hogyan képes folyamatosan Hulk lenni a PH alatt?
--- Idézet vége ---
Ezt jól bemutatják a Giant-Size Hulkban, ami majd szintén lesz honosítva nálunk. Ott jól érzékeltetik, hogy Hulk legyőzte magában Bannert, ezért is marad folyamatosan Hulk alakban (egy-két kivételtől eltekintve, de ezt nem lövöm le most).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése