HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
talgaby:
Szerintem egyszerűen lesz egy ideig két Hulk-sorozatunk... a visszavett Incredible v3 és a non-marked v3.
(Vasembernél egyébként sokkal viccesebb a mostani helyzet, mert az új sorozat meg valójában a régi címét viseli.)
Sepi:
A szkennelők általában abból indulnak ki, hogy mi van a képregénybe írva, ritka az amikor némelyik jól van értesülve, és tudja, hogy melyik a v1 és v2, stb. Ezért is rakják mostanában hozzá a dátumot is, úgy könnyebb beazonosítani.
Egyébként még mindig nehéz meghatározni, hogy a mostani Hulk milyen számozású is. Én v4-nek tekintem, hiszen valamilyen szinten a v3 folytatása, és hát eleinte is úgy reklámozták, hogy IncREDible Hulk, csak aztán már a megjelenésre lekerült a jelző a cím elől. Végül is mindegy, hamarosan szerintem úgyis vissza fog menni a v3-hoz, ha már végleg be fog bukni a Hercules. Addig meg a mozifilm miatt jó, hogy van egy újraszámozott Hulk sorozatuk, vagy fognak majd mégegyet indítani, mint a Vasember esetében.
talgaby:
Ez majdnem jó is, csak kevered a Hulkot az Incredible Hulkkal (X-Menen edzettek előnyben ). Volt "sima" Hulk sorozat kettő is (bár a második csak egy mini), a mostani a v3-as "sima" Hulk - ennek ellenére még a scanelők is egyszerű v1-nek tekintik. Incredible megy, csak nem Hulkkal.
Sepi:
Nos, úgy volt ez, hogy eleinte, amikor elindult az Incredible Hulk (még a hatvanas években), akkor csak hat szám jelent meg belőle. Ezt szoktuk vol1-nek nevezni. Aztán Hulk kalandjai a Tales To Astonish-ben folytatódott tovább, majd a Tales To Astonish 101-es száma után újra az Incredible Hulk címben jelentek meg a történetei, de a számozást a TTA utántól kezdték, tehát a 102-es számtól. Ezt már vol2-nek számítják, annak ellenére, hogy magában a képregényekben vol1 van írva (ez gyakran félrevezető a Marvel képregényekben). Ez a v2 tartott a 474-es számig. Aztán indult újra az Incredible Hulk 1999-ben. Így ez már a vol3, ami most tartott a WWH végéig, majd most már a 112-es számtól a címet átvette a Herkules (Incredible Hercules címen), és Hulk kapott egy új sorozatot, ami elvileg most már a vol4.
talgaby:
Ahogy a mostani Amazing Spider-Man is v1-nek van számozva, pedig a v2 megy... visszaszámozták.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése