HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Hulk
dr samson:
Egyrészt köszi, másrészt:
--- Idézet ---Kiváncsi leszek, ha visszakerül valaha a földre,akkor milyen zúzást fog csinálni,és legfőképpen Furyval mit fog kezdeni!De addig is várom a Planet Hulk történeteket!
--- Idézet vége ---
Mielőtt erre válaszolnék, egy kérdés: te nem olvastad itt a Planet Hulk és az utána jövő sztorik összefoglalóit? Mert akkor mindenkit megkérek, hogy a kedvedért majd ne lőjék le a poénokat a sztoriból...
SithLord:
Üdv! Köszi a Hulk v3 090-091-t dr samson & Beigli69! Csóri Hulk mindent megtesz az emberiség védelmében és akkor ez a hála,hogy őt meg deportálják,ehh... Kiváncsi leszek, ha visszakerül valaha a földre,akkor milyen zúzást fog csinálni,és legfőképpen Furyval mit fog kezdeni!De addig is várom a Planet Hulk történeteket!
Az ERŐ legyen veletek!!!
dr samson:
Az F4-nél szerintem a rajz is gagyi. Ebből a szempontból a Hulkos előzmények jobbak, csak, lehetett volna bennük egy kicsit több szöveg.
talgaby:
És onnantől kezd el a történet jó lenni. Őszintén megvallva, az előzményekről nekem annyi a véleményem, hogy máig nem tudom eldönteni, az F4-es vagy az Incr. Hulk v3-as sikerült pocsékabbra. Bár inkább hajlok az F4 felé. Borzalmas nagy színvonalbeli ugrás lesz a konkrét sztori kezdetekor.
dr samson:
Nincs több előzmény! Most már az Száműzetés első része jön. Annak az els egy-két oldalán kerül a bolygóra...
Amúhy köszi neked és galambnak is a véleményt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése