HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (208/272) > >>

Sepi:
Igen, majd a Vörös Király lesz a főellenség ebben a történetben. A kis "négykezű" bogarak pedig elég érdekes módon fognak majd viszonyúlni Hulkhoz, de ezt majd meglátod te is. Viszont majd a következő résztől jön még pár "szövetséges" Hulkhoz, így eléggé jó kis csapat fog összeállni. Persze Hulk itt is úgy van, hogy igazából nagy ívben tojik arra ki van vele és ki ellene. Ő igazából csak saját magával van, a többiek nélkül is tud boldogulni, ezért nem érdekli, hogy ki mit gondol és ki mit akar.

SithLord:
Üdv! Köszi a Hulk történeteket dr samson,Sepi,Beigli69!      
Hulk világa: Ahogy látom,nem csak Fury-ra lesz ideges zöld óriásunk,ha visszatér a földre,de ,hogy Richards is benne volt az összeesküvők között...ó mamám mi lesz itt ha visszatér?   (még mindig nem tudok semmit,nem olvastam el semmi összefoglalót,élő egyenesben követem az eseményeket itt a Hálózsákon  )Rögtön megkezdte a zúzást,ahogy az új világra került,nem okozott csalódást!Ezek az új fegyverek őt is sebzik,ettől még idegesebb lesz(gondolom)és nagyobb erővel fog zúzni! Akkor ez a herceg és a népe lesz a "gonosz" és ezeknek a kis 4 kezű idegeneknek lesz a segítője zöld barátunk?Tényleg gyorsan tanul,hogy rögtön az első csatában megsebzi a herceget, és pont akkor kell közbelépnie a testőrének...Az jó szöveg volt mikor azt mondja neki a testőr:ez nem a te világod! Hulk:-még nem.. sokatmondó kijelentés   Az a végkép nem semmi,mekkora rusnya dög van ott...Gondolom Hulk lezúzza,már nagyon várom a folytatást!!!

Az ERŐ legyen veletek!!!

Sepi:
A következő majd jobb lesz.

--- Idézet ---Respect a honosítóknak!
--- Idézet vége ---
Köszönjük, hogy véleményezted.  Reméljük, hogy tetszeni fog majd a folytatás is.

Farek:
Nem volt rossz a Marvel Kalandok, de különösebben jónak sem nevezném ezt a részt. A honosítás viszont fáintos lett.

Crusader:
Üdv mindenkinek!

Szeretném én is megköszönni, hogy elkezdtétek a Planet Hulk honosítását.
Tavaly ilyenkor itt nálatok követtem végig a World War Hulk-ot, az összefoglalókon keresztül és most már magyarul is olvasthatom ezt a remek történetet.

Respect a honosítóknak!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése