HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (207/272) > >>

talgaby:
(Bár kicsi az esélye, de a "miért"-ek megelőzésére: Egy ilyen crossovert vagy nyárra vagy Karácsonyra vállalunk csak be. Karácsonyra idénre megvan a Heroes Reborn, és a tagságot ez is eléggé megviselte. Nyárra meg megvan a 2009-es és 2010-es - egyébként összefüggő - nagy eseményünk, amit már párszor mondtam, mi az, de akit nagyon érdekel, nézze meg a KTN foglalási listáját, elég feltűnő.
Meg persze nem akarjuk, hogy az olvasóink zöldségtúltengésben végezzék.  )

dr samson:
Először is köszönöm Sepinek, hogy tartotta a frontot, de most már én is itt vagyok. Először is köszi mindenkinek a véleményeket, másodszor:

A WWH legkorábban kb. 3 év múlva várható!

Csak, hogy tiszta legyen.

saglord:
Fantasztikus az első Hulk Világa, minden tiszteletem a készítőké!   Bár csaltam egy kicsit és anno elolvastam angolul, de nagyon jó "honi nyelven" is elolvasni. Remélem a WWH-t is bevállaljátok, mert ez a sorozat így az első szám alapján nagyon jó kezekben lesz nálatok.

Sepi:
Azért annyira itt sem fogja fosni a szót, nyugodj meg. A szükségesnél nem fog többet beszélni, ez már rögtön a következő résztől látható lesz.

Galamb:
Köszi a Planet Hulkot! Tényleg ütős sorozat lesz, bár én jobban kedvelem a szófukar, retardált Hulkot, de végül is a sztoriba jobban illik ez az intelligensebb változat.  
 A honosítás is jó lett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése