HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Hulk

<< < (206/272) > >>

Crusader:

--- Idézet ---Na ilyeneket ne mondj, mert bannollak a fórumról...
--- Idézet vége ---

Sorry, akkor félreérthetően fogalmaztam.
Bruce Bannerrel semmi bajom, csak arra akartam utalni, hogy ha folytatódott volna a Planet Hulk, akkor nem sok szerepe lett volna abban a világban.

Gorgonita:
"Valaki mindig ordibál." - Hulk  

dr samson:

--- Idézet ---Még úgy is, hogy ebben a világban nem lett volna helye Bruce Banner-nek.
--- Idézet vége ---

Na ilyeneket ne mondj, mert bannollak a fórumról...  

--- Idézet ---Jó olvasni, hogy ennyire előre terveztek. 2010 karácsonya azért nem holnap lesz.
--- Idézet vége ---

Hát, ha egyszerre már vagy 10 ongoingot (vagy a felet, már a fene se tudja) próbálsz fordítani, másként nem is lehet boldogulni, csak ha jó előre tervezel és viszonylag tartod is az ütemet.  

--- Idézet ---De a témánál maradva én azt is megköszönöm (előre is), ha egyelőre "csak" a Planet Hulk-ot honosítjátok a maga 14 részével. Gondolom az is el fog tartani egy darabig.
--- Idézet vége ---

Hát, elvileg az év végéig az összes rész ki lesz rakva. A fordítáás már kész, a beírás is szépen halad. amúgy fordítási szempontból nem egy nagy munka, volt olyan rész, ami 45 perc alatt készült.  

Crusader:
Jó olvasni, hogy ennyire előre terveztek. 2010 karácsonya azért nem holnap lesz.  

De a témánál maradva én azt is megköszönöm (előre is), ha egyelőre "csak" a Planet Hulk-ot honosítjátok a maga 14 részével. Gondolom az is el fog tartani egy darabig.
A WWH nekem amúgy sem jött be igazán, a Planet Hulk végén azt éreztem, hogy tönkretettek egy szépen felépített világot a nagy giga-crossover érdekében. Bár az is igaz, hogy WWH nélkül nem lett volna Planet Hulk sem.
Én mindeképpen folytattam volna a Marvel helyében Hulk saját kis világát, feleséggel gyerek(ek)kel stb. Még úgy is, hogy ebben a világban nem lett volna helye Bruce Banner-nek.

dr samson:
Illetve 2010-re van egy külön nagy eseményem is, valamikor karácsony környékére. ezzel az off befejezve...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése