HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (20/129) > >>

CASSSH:
nezzuk amire en gondolok az az elso resz amiben Cap harcol a IIWW-ben majd lefagy megtalaljak , urlenyekkel harcolnak meg meg aztan hulk is bekattan :D. ez egy hosszu rajzfilm es ha jol tudom akkor 2 resze van  a masodikban feltunik Black Panther.

Sepi:
Nekem még egy részem van az Angyalokból. Annak a rajzfilmnek a második része, ami már volt korábban a Matinéban. Az majd lehet, hogy a közeljövőben felkerül a műsorra, de több nincs nekem belőle. Annyira nem nagy szám az a rajzfilmsorozat.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: CASSSH - 2010. Január 08., 20:39:08 ---nemtudnatok beszerezni az Avengers rajzfilmet ? en probaltam megszerezni de csak a torrentekig jutottam ,amikhez meg nincs turelmem. youtuben fent vol part-okban viszont hianyosan igy az elmeny is hianyos :( ha esetleg valaki hozzatudjutni, pls dobjatok fel  ;)

--- Idézet vége ---

Konkrétan melyik érdekelne? Mert Avengers rajzfilmből van több is.

CASSSH:
nemtudnatok beszerezni az Avengers rajzfilmet ? en probaltam megszerezni de csak a torrentekig jutottam ,amikhez meg nincs turelmem. youtuben fent vol part-okban viszont hianyosan igy az elmeny is hianyos :( ha esetleg valaki hozzatudjutni, pls dobjatok fel  ;)

Farek:
És ez miért is lészen néked jó, vala?  :fatestapolo:  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése