HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (18/129) > >>

keildavid:
Nagyon jó ez a Hulk vs Thor rajzfilm. Hát a történet alatt nehezen lehetett tudni, hogy ki fog győzni. De azért végül mégis a jók győztek.
Bár nem gondoltam volna, hogy a Marvel több mint egy óra hosszú rajzfilmeket is csinálnak, mint a mozifilmeket valós szereplőkkel.
A rajzfilm esetén úgy értettem, hogy általában 30 percesek rajzfilmeket is terveztek, amelyek valóban sorozatoknak nevezzük. És olyanokból többféle adáson is látható. Mint a Cartoon Networkön a Fantasztikus Négyes, és még sorolhatnám.
Persze tudom, hogy a DC is terveztek rengeteg rajzfilmeket. Szintén a Cartoon Networkön láttam néhányat ezekből.
Ezer köszönet Gyilokpeti és Sepi a Hulk vs Thor rajzfilmért! :worship: :worship: :worship: :worship:

Amondin:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Január 08., 21:11:27 ---Majd lehet, hogy felkerül az Ulti Avengers rajzfilm is. Ha több embert is érdekel, akkor van értelme vacakolnom vele.

--- Idézet vége ---

Van abból rajzfilm is? Hát kíváncsi lennék rá az biztos.

gyilokpeti:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Január 08., 21:11:27 ---Majd lehet, hogy felkerül az Ulti Avengers rajzfilm is. Ha több embert is érdekel, akkor van értelme vacakolnom vele.

--- Idézet vége ---
Jöhetnek az Avengers mesék :) Mind a 3 :D

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Január 09., 18:04:12 ---Ugyan most nem néztem meg, de nekem nem igazán jött be ez a két rövidebb Hulk rajzfilm. Oké, zúzás volt benne rogyásig, de valahogy a történetet hiányoltam, pontosabban, ami volt, az nem fogott meg igazán.

--- Idézet vége ---

Pedig szerintem igen komoly története volt mindkettőnek a thornak még komolyabb. Most néztem meg a Thor-osat is és megkell mondjam nagyon jó volt ahogy a Rozsomákos is. amikor először megláttam hogy Wolwerine/Thor vs Hulk akkor valami olyasmire gondoltam hogy egy jó időn keresztül verekednek aztán ennyi de kellemesen csalódtam, Rozsomáknál az tetszett hogy az eredetét is belehozták és egy pár ellenségét. A Thornál pedig az tetszett hogy milyen jól eltalálták hogy Hulk-ot nem tudják megállítani Bruce nélkül akinek egy igen igazságtalan döntést adtak a kezébe vagy elutasítja a kérést és egész Asgard megsemmisül vagy újra a fájdalmas életét keljen élnie. És azt is nagyon jól eltalálták hogy Thor nem tudta legyőzni még Lokival az oldalán sem így teljes mértékben Bruce volt az aki végül megállította a Hulkot. Sajnálom is őt főleg azért mert megtapasztaltatták vele hogy milyen lenne az élete Hulk nélkül így még több dolgot hagyott maga mögött a döntésével. Szóval ha választanom kéne akkor a Thor jobban tetszett persze a Rozsomák sem volt rossz de itt nagyon eltalálták a karaktereket. Köszönöm Sepi Gyilokpeti mind a kettőt.

Galamb:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Január 08., 20:16:33 ---És ez miért is lészen néked jó, vala?  :fatestapolo:  ;D

--- Idézet vége ---
Nem jó vala, miután leírtam hozzászólásomat, váratlanul belémcsapott egy villám! :D :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése