HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Blem:
Na, csak visszatalaltam vegul!!! Tul vagyok az elvono kuran, erre megint ratalalok a mukodo matinere... bruhuhuhuuuu :worship:
KiD:
Zorrot most adja a Duna TV, de szerintem ez valami új szinkron hozzá, nem is tetszik, a régi jobb volt...
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Január 11., 21:40:14 ---Zorrót csak angolul, ha lehet, nagyon jó az eredeti hang.
--- Idézet vége ---
Akkor helyesbítek, az csak szinronosan tudnám feltenni, mert nekem az csak szinkronosan van meg.
--- Idézetet írta: keildavid ---
A régi kinézet szerint mindig úgy volt, hogy csak az első kép számít aktuálisnak. A többi pedig nem. Ebben a felújított Matiné kinézetbe mindegyik matiné elérhető lesz, mint ahogy azt a karácsonyi ünnepekkor volt/van? És ha már az utóbbit említettem. Az 4 db matiné most is elérhetőek.
--- Idézet vége ---
Igen, régen így volt, meg majd így is lesz, csak most egy kicsivel több kifutási időt hagyok a műsoroknak. Még most is érkeznek olyan vélemények, hogy csak most nézték meg a Hulk vs Rozsomákot. Idővel majd törölve lesznek ezek a videók is, de most több időt kapnak a felhasználók a megtekintésre, mint régebben. ;)
keildavid:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Január 11., 21:36:24 ---Kérdezném tőletek, hogy a régi matiné műsorából visszatérjen egy-két műsorszám?
--- Idézet vége ---
Szerintem igen. Rengeteg jó rajzfilmek vannak, amiket bár nem itt a HZs láttam, hanem a magyar csatornákon. Mint Pl. a Kacsamesék és a Csipet Csapat rajzfilmet.
Bár volna ehhez pár kérdésem. A régi kinézet szerint mindig úgy volt, hogy csak az első kép számít aktuálisnak. A többi pedig nem. Ebben a felújított Matiné kinézetbe mindegyik matiné elérhető lesz, mint ahogy azt a karácsonyi ünnepekkor volt/van? És ha már az utóbbit említettem. Az 4 db matiné most is elérhetőek.
Ben Reilly:
Én általános iskolai farsangon még be is öltöztem Lipinek. Húgom volt Zümm Zümm.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése