HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (127/129) > >>

Gull:

--- Idézetet írta: Spuri ---Szerintem '94-től vetíthették a Zorro-t. Vagy'93-tól.
--- Idézet vége ---

Hehe, az más akkor viszont 5 voltam. Hehe...  Jó, valamiért úgy emlékeztem, aztán erre építve számoltam.  És én se örültem hogy pont akkor.

Ja, szerintem én is akkor láttam (sőt biztos) szóval valószínű hogy az emlékek tették színessé.

Spuri:

--- Idézetet írta: Gull ---Hát én is láttam az első részt, és igen tudom hogy úgy hívták (és végülis még az neve) hogy mtv, csak az m1 rövidebb.  
De én színesre emlékszem, de igazából lehet hogy a többi rész miatt az egész színesként maradt meg. Végülis kicsi voltam. (A Disney klubból megmaradt még az hogy megszakították a Dagobert bácsit mert meghalt Kádár. Majdnem 2 éves voltam akkor. Hú...  ) A Zorrot mikor kezd(het)ték adni?
--- Idézet vége ---

Csak megjegyzésként: Antall József halt meg akkor, és nem örültem neki, hogy akkor kellett meghalnia!!!
Szerintem '94-től vetíthették a Zorro-t. Vagy'93-tól. Nem tudom pontosan, csak azt, hogy az Ausztrál Expressz utáni filmsorozat volt.
És nem vagyok biztos benne, hogy leadták a Zorro összes részét. Bár elképzelhető! Erre Sepi tudna mit mondani, azt hiszem

Gull:
Hát én is láttam az első részt, és igen tudom hogy úgy hívták (és végülis még az neve) hogy mtv, csak az m1 rövidebb.  
De én színesre emlékszem, de igazából lehet hogy a többi rész miatt az egész színesként maradt meg. Végülis kicsi voltam. (A Disney klubból megmaradt még az hogy megszakították a Dagobert bácsit mert meghalt Kádár. Majdnem 2 éves voltam akkor. Hú...  ) A Zorrot mikor kezd(het)ték adni?

Spuri:
Én is úgy emlékszem, hogy fekete-fehérben nyomták eleinte. Öcsém és mekkora szám volt, hogy színes lett!!!

Sepi:
Csak egyszer adták le ezt a sorozatot (legalábbis ha jól tudom), de az első részeket csak fekete-fehérben kapta meg az mtv (ugye, akkor még így hívták az m1-et  ). Csak később kapták meg a felújított, kiszinezett változatot, de akkor már nem adták le előlről az egészet, hanem csak folytatták ott, ahol abbahagyták, csak immár színesben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése