HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (115/129) > >>

Spuri:
Most kaptam csak észbe, hogy hamarosan (na jó, azért az még kicsit odébb van) véget érnek a sorozataink, vagyis jövő márciustól az eddig megszokott három sorozat helyett újak lépnek színre. Az igazság az, hogy két új sorozat már biztosan megvan, ámde tippem sincs egy esetleges harmadikra. Ezért fordulok most a közönséghez, hogy vajon mi legyen a harmadik?
Most ti jöttök!
Várom a tippeket, tanácsokat. Január végéig itt a fórumon gyűjtöm a tippeket, aztán a javaslatok közül válogatva három fog versenyre kelni szavazásos formában, amik közül a nyertes sorozat fog itt harmadikként indulni.
Az első két sorozat titok... Arról ne is kérdezzetek...

Akkor javaslatok indulhatnak!!!

Ja, és egy emberke többmindent is javasolhat!

Hajrá!

Spuri:
Így igaz, ahogy talgaby írja!

Egyébként már reggel óta megy a Shaun the sheep mai része, szóval aki még nem tette volna, ugorjon be mihamarabb a terembe, mert holnap ugyebár újabb váltás következik!

talgaby:
Mármint hogyhogy? Ott van a Figyelő alatt a bannere, szép, villódzik, rajzfilmek vannak rajta. Arra kattintva jön be a főmenü, ahol mindig az aktuális rajzfilm képére lehet kattintani. A terem egy kül ablakban nyílik meg. Ott már csak le kell kapcsolni a villanyt, elbattyogni jobbra a vetítővászonig, leszedni róla a FlachBlockos tiltást, aztán nézni.

Hound:
Ok gondolom én vagyok a hül*e hogy még mindig nem tudtam behozni a charaxot. ugyhogy most megkérdem akármennyire is ciki hogy nézhetek bele???

elwood:

--- Idézetet írta: Noren ---1. voltak-e azok a részek, amikor Goliath-ék a japán ill. londoni Gargoyle-okkal találkoztak és azokban a részekben kb. mi történt nagy vonalakban?
--- Idézet vége ---
Én még az RTL-en németül láttam a londonos részt vagy tíz éve, úgyhogy nevekre nem fogok emlékezni, de a sztori az volt, hogy két gargoyle él londonban és vezetnek egy antikváriumot. Az egyikük egyszarvú-, a másikuk oroszlánfejű - utalás a brit uralkodói címerre - és mindketten nagyon zabosak Goliathra, mert hogy a harmadik haverjuk, egy sólyomfejű gargoyle Goliathtal együtt tűnt el a II. világháború alatt, London szőnyegbombázása során, miközben aktívan írtották a náci repülőgépeket. Ideológiai ellentét is van, a két angol g. nem akart belefolyni az emberek dolgaiba, Goliáth és sólyomfej azonban segíteni akart. Goliathék persze nem értenek semmit, de aztán bunyó lesz, kiderül, hogy az egyszarvú varázsolni is tud, aztán valahogy Goliath visszakerül a múltba, a II. világháború idejébe, és elhozza onnan sólyomfejet a jövőbe. Cserébe pedig az oroszlán és az egyszarvú is felveszi a harcot az utcai bűnözőkkel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése