HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (109/129) > >>

Sepi:
Tényleg jó arc. Majd amikor már bőven benne leszünk a Sas féle összeesküvéses sztorikban, akkor lesz az, amikor Garcia a parancsnok-helyettes és ráhajt egy gazdag egyedülálló nőre, de annak a káplár tetszik meg. Azon a részen hatalmasat röhögtem.

Spuri:
A káplár nagy arc!  Az egyik kedvenc karakterem egyébként a sorozatból

Emlékszem a Zorro álarcában amikor a kormányzó szidja a kapitányát, és azt mondja neki: "A káplárom lova jobban vezetné a sereget" nekem egyből ez a szerencsétlen fejű figura ugrott be.  És hogy neki milyen lova lehet... Hát tényleg nagy sértés volt az a kormányzótól!

Sepi:
Akkor valószinű, hogy a Babes In Toyland lesz az, mert arra emlékszem, hogy elég sokat énekeltek benne, még a Walt Disney-s átlagot tekintve is. Köszi.

Gull:
# Babes in Toyland (1961) .... Roderigo - Valami musical egy kislánnyal a főszerepben....
# Toby Tyler, or Ten Weeks with a Circus (1960) .... Sam Treat - Valami majmos, cirkuszos...
Magyar címet ne kérdezz, imdb-n kerestem rájuk, és így első blikkre ezeket találtam.

Közbe látom Spuri be előzött.

Sepi:
Majd a káplár leszereli a cölöpön ugra-bugrálókat.  

--- Idézet ---Babes in Toyland

Ha minden igaz, akkor erre a filmre gondoltál
--- Idézet vége ---
Lehet, már nagyon régen láttam, így nem tudom, hogy mi is lehetett az, csak rájuk emlékszem belőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése