HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
talgaby:
Ugyan, minek az a nagy keresgélés? Pirx kapitányt a népnek! Az legalább tuti magyarul van meg.
Galen:
--- Idézetet írta: Spuri ---Szerintem ha valakinek meg is van, az már nagyon tré állapotban lehet. Viszont angolul lehet, hogy fel lehet fedezni valamelyik fájlmegosztón...
--- Idézet vége ---
Igazad lehet, bár minden jobb mint a semmi. Az Intro szövegére még nagy vonalakban emlékszem.
Páncélt fel! (így kezdett... )
....az emberek összecsaptak a gépekkel és a gépek győzedelmeskedtek...Fémlények, robotok mindenfelé....Ám a fémháború lángjaiból a harcosoknak egy nagyszerű csapata emelkedett ki, Ők voltak a jövő katonái, az emberiség utolsó reménysége. Vezetőjük Jonathan Power kapitány....stb, stb itt jött a szereplők neve és képe.
Aki tudja egészítse ki a pontozott részeket.
--- Idézetet írta: Spuri ---Azt néztem, hogy a vizuális trükkök azért nem sokat fejlődtek az ilyen sci-fi sorozatoknál... Csak ami ma már ciki régen még szuper volt
--- Idézet vége ---
Akkoriban nagyon odavoltam ezért a sorozatért. Szerintem a ruha ötlete még ma is megállja a helyét.
Spuri:
Szerintem ha valakinek meg is van, az már nagyon tré állapotban lehet. Viszont angolul lehet, hogy fel lehet fedezni valamelyik fájlmegosztón...
Azt néztem, hogy a vizuális trükkök azért nem sokat fejlődtek az ilyen sci-fi sorozatoknál... Csak ami ma már ciki régen még szuper volt
Gull:
Húh, először azt gondoltam biztos nem ismerem, aztán belenéztem a videóba... Jó kis sorozat volt. Kösz Galen az emlékidézést!
Galen:
Gondolom nincs meg szinkronosan. Anno megvolt kazin de letöröltem Batman-ért.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése