HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Spuri:
--- Idézetet írta: talgaby ---Sepi: A hegy gyomrában. Anno csak az ismétlését néztem meg, az első adásakor megijedtem tőle...
--- Idézet vége ---
IGEN!!!! Tényleg az a címe!!! Köszi talgaby! Tényleg ijesztő volt még anno gyerekként... de azért azok a (ahogy szobatársam mondaná) hínárszörnyek nem voltak rosszak
Sepi:
--- Idézetet írta: Spuri ---Sepi ugye arra gondolsz, amiben az űrlények ilyen sárgolyókké tudtak alakulni és az egyik részben úgy kergették a gyerekeket, hogy gurultak utánuk... Na az nagyon komoly sorozat volt
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: talgaby ---Sepi: A hegy gyomrában. Anno csak az ismétlését néztem meg, az első adásakor megijedtem tőle...
--- Idézet vége ---
Igen, az lesz az. Köszi, nekem az istennek sem jutott az eszembe.
Spuri: anélkül, hogy túlzottan ráerőltetném az Alf-ot a többiekre, nekem megvan mind a négy évad magyar szinkronnal, divx-ben. Kb 5 dvd lemezt tesz ki a sorozat.
talgaby:
Sepi: A hegy gyomrában. Anno csak az ismétlését néztem meg, az első adásakor megijedtem tőle...
Spuri:
--- Idézetet írta: Sepi ---Annak a sorozatnak nem tudja senki a címét, ami talán ausztrál kis sci-fi sorozat volt és pár gyerekről szól, akik rájöttek, hogy az egy tó közepén lévő ház tulajdonosa egy földönkívüli és még sokan mások is azok. A föld alatt építettek maguknak valami bázisfélét, és nagyon hasonlítottak a Swamp Thing-re, de emberi alakot is fel tudtak venni. Persze a gyerekeknek senki sem hitt, így nekik kellett "megoldani" az ügyet. Nem tudja valaki, hogy annak mi volt a címe? Mert én azt nagyon szerettem, legalábbi gyerek szemmel jópofa volt.
--- Idézet vége ---
Benji felejthetetlen Bár sose szerettem, illetve nem értettem, és nem tudott lekötni.
Sepi ugye arra gondolsz, amiben az űrlények ilyen sárgolyókké tudtak alakulni és az egyik részben úgy kergették a gyerekeket, hogy gurultak utánuk... Na az nagyon komoly sorozat volt
Utánanézek, hogy mi lehetett a címe...
Spuri:
Hát igen. Az elfogultság megvan De ez nem jelenti azt, hogy a Beast Wars ne indulna ugyanakkora esélyekkel De ha már itt tartunk, kicsit összefoglalom, hogy mik érkeztek a Harmadik Sorozat-pályázatra eddig:
Kacsamesék
Gumimacik
Balu kapitány
Hódító hódok
Mikrobi
Futrinka utca
Krisztofóró
Tom és Jerry
Rózsaszín párduc
Alf
TF: Beast Wars
Eddig ennyi. Érdekes, hogy azt a két sorozatot senki nem ajánlotta, amelyik már tuti lesz
No de még van bő három hét, amíg mindenki elmondhatja, mit nézne szívesen. Aztán februártól összemérjük néhányuk erejét!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése