HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (2/129) > >>

zozi56:
John Hurt legemlékezetesebb szerepe számomra az Winston az 1984-ben.

Aldarion:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Február 06., 11:22:08 ---Ez igen, ez a Warhammer-film nem volt semmi! :pogo:

--- Idézet vége ---
Szerintem sem. Mozgalmas volt, a cselekménye jól meg lett írva, és remekül hozta a Warhammer 40000-től megszokott hangulatot. Az egyedüli, amit először sajnáltam, hogy nem költöttek többet az animációra, de menet közben azon kaptam magam, hogy még így is k***a jó kis filmet rittyentettek össze a készítők, ami egyszerre méltó a WH logóra és az Ultramarinokra sem hoz szégyent.
Sőt, lehet, hogy csak én vagyok kissé jobban tájékozódott az amerikai színészek között, de majdnem dobtam egy hátast az egyik magyar WH oldal azon kommentjétől, hogy az ismeretlen szinkronszínészek ellenére jó lett a film. Nem tudom, számomra a Severust szinkronizáló Terence Stamp és a Carnakként megszólaló John Hurt nem tartoznak éppen az ismeretlen színészek közé. Előbbit többek között a Star Wars I. Valorum kancellárjaként vagy a Zsenikém főgonoszaként ismerhetitek, míg utóbbi alakította pl. a Pokolfajzat Broom professzorát, a nyolcadik utas... Kanejét és a V, mint vérbosszú diktátorát is...

keildavid:
Tényleg nem semmi ez a Warhammer-film!
Bár eddig nem gondoltam, hogy ilyen film is készült a Warhammerről. Bár láttam, hogy angolul van, de szerencsére van magyar felirat. Így akkor meg lehet érteni, hogy mit mondanak.
A vége érdekes módon úgy lett vége, ahogy az elején kezdődött.

zozi56:
Ez igen, ez a Warhammer-film nem volt semmi! :pogo: A végén a kapitányos csavarra egyáltalán nem számítottam, nem néztem, mennyi idő van hátra a filmből, azt hittem, ott lesz vége.

KiD:
Erre a részre olyannyira emlékeztem, hogy a zoknis viccet szoktam emlegetni.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése