HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Blem:
nincs beanhez hangulatom... vlm sotetet kerek (bar agyilag eleg sotet)
Sepi:
--- Idézetet írta: Spuri ---Most, hogy visszatért a HZs (vagy csak én nem tudtam elérni egész este?)
--- Idézet vége ---
Nem csak te jártál így, én sem tudtam fellépni egészen mostanáig, de látom te szerencséesebb vagy, mert már sikerült délelőtt is felcsatlakoznod. Ja, és köszi a Beant.
Spuri:
Oh nagyon köszönöm kegyes irgalmadat!
Most, hogy visszatért a HZs (vagy csak én nem tudtam elérni egész este?) a sok bosszúságra jól fog esni egy kis nevetés, úgyhogy mindenki ugorjon a matinéra, és nézze meg Mr Bean baromkodásait!
Blem:
--- Idézetet írta: Spuri ---noshát... ööö... egy kicsit tényleg sistereg... na jó, nem kicsit... De azért nézhető...
Ja, és a folytatás egy kis adminisztrációs hiba folytán nincs kiírva, de este javítom a hibát, és pénteken jön a folytatás!! Az Epilogue pedig csúszik egy kicsit... Csakhogy a csúszás a Csipet Csapat rovására fog menni...
No de mindegy. Arra úgysem olyan nagy a kereslet
--- Idézet vége ---
hogy lasd mennyire joszivu vagyok, megbocsajtok
Spuri:
noshát... ööö... egy kicsit tényleg sistereg... na jó, nem kicsit... De azért nézhető...
Ja, és a folytatás egy kis adminisztrációs hiba folytán nincs kiírva, de este javítom a hibát, és pénteken jön a folytatás!! Az Epilogue pedig csúszik egy kicsit... Csakhogy a csúszás a Csipet Csapat rovására fog menni...
No de mindegy. Arra úgysem olyan nagy a kereslet
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése