HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Spuri:
Én sajnálom, hogy az egész JL-ben csak a "jó dumás" szerepe jutott neki. A JLU-ban meg még ennyi se... Kivéve persze a hétfői epizódot, ahol cafatokra szedi Luthort.
De ezen kívül szinte elveszik a figura...
Daredevil:
Elkezdtem leszedni a JL-t a legelejétől. Flash oltári pofa. Nagyon ott volt, amikor a kezdő triplarészben bedobja Green Lanthern, hogy oszoljanak csapatokra és ő egyből Diana melett terem és közli, hogy az amazonnal megy.
Spuri:
Igen. Azt hiszem nekem is az tetszik benne a legjobban, hogy ezzel a résszel tudatosították mindenkiben, hogy a Batman: the animated series-től (1992) kezdve a Superman: the animated series-en át a JL-en keresztül a Batman Beyond-ig minden egy univerzumban játszódik. A kedvencem az, hogy a JL-ben még hivatkoznak is a megelőző sorozatokra!
Daredevil:
Szerintem tökéletes befejezés lett volna ez a rész. külön jó pont, hogy összekapcsolták a "DC future"-univerzumot a jelenlegi JL sztorival.
Farek:
--- Idézetet írta: Spuri ---...az ember sajnálja, hogy nem a csúcson hagyták abba.
--- Idézet vége ---
Azért szerintem nem rossz az utolsó évad sem. Bár valóban, amikor ezt az évadot, és ezt a befejezést láttam, tényleg már azt hittem, hogy ez lesz a vége. De szerintem az 5. évad is jó volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése