HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
talgaby:
Nem baj, attól még legyen. Nem csak DC Animatedből áll a világ...
Spuri:
Igazad van Farek. Az tényleg jó volt
De most nagyon neki vagyok keseredve... Ennyire nem érdekel senkit a Zorro? Összvissz 7-en nézték meg... Ami mondjuk a JL átlagos 30-as nézőszámához képest nemcsak hogy gyér, de alul marad még a Csipet Csapattal szemben is! Lehet, hogy tényleg csak ennyien szeretjük a 900 HZs látogató közül?
Viszont a mai és a jövő heti Gargoyles-t mindenkinek nagyon ajánlom!!! Szinte már kötelező jelleggel!! Aki minőséget keres a tv-rajzfilmek közt történetben, rajzban, hangban, akkor ezt feltétlenül látnia kell! Nincs mese, nincs kifogás!
Farek:
--- Idézetet írta: Spuri ---Én sajnálom, hogy az egész JL-ben csak a "jó dumás" szerepe jutott neki. A JLU-ban meg még ennyi se... Kivéve persze a hétfői epizódot, ahol cafatokra szedi Luthort.
De ezen kívül szinte elveszik a figura...
--- Idézet vége ---
Na, azrt az nem volt rossz, amikor a kristály által uralt Ligával küzd meg egyedül. Szerintem ott nagyon kitett magáért. Pláne utána a nagy sprinttel a nap felé...
Blem:
--- Idézetet írta: Daredevil ---Elkezdtem leszedni a JL-t a legelejétől.
--- Idézet vége ---
hol talaltad meg? tudsz linket kuldeni ra pm-ben?
talgaby:
Sajna az előző Zorroról lemaradtam, de ez nagyon jó volt. Ahogy Bernardo nézett, amikor Diego közölte, ő is segíteni fog aktívan Zorronak... Olyan rég láttam ezt a sorozatot, hogy szinte semmi részletre nem emlékszem, így mintha újként nézném, és nagyon hangulatos.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése