HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (90/129) > >>

Gull:

--- Idézetet írta: Predash ---Egy Batmannal kapcsolatos kérdés: Megvan mind a négy évad a rajzfilmből, de angolul. Ez nem is nagy baj, mert nagyon jók a hangok, viszont egy darab feliratom sincs, és néha még angolul sem értem hogy mit mondanak  Tehát nincs valakinek felirat? Még angol is rohadt jó lenne.
--- Idézet vége ---

Itt nézd meg: feliratok.hu és itt: opensubtitles.com. Utóbbinál figyelj mert automatikusan a magyar nyelvet jelöli ki neked, szóval állítsd angolra ha magyarul nem találsz.

Egyébként szerintem nem kell Simpson mert adják, Tom és Jerry ugyanezért. De nem akarok nagyon beleszólni, mert nekem nincs mit felkínálnom.

Spuri:
Sajna nem nagyon vannak rajzfilmsorozathoz feliratok... Én legalábbis nem tudok róla... De érdemes keresgetni google-ban is akár, mert sose lehet tudni, hogy mikor jön be egy találat

Egyébként megy ám már a mai JLU! Ez is nagyon jó, úgyhogy visszaszívom, hogy a harmadik évad nem sikerült valami jól... Jól sikerült!

Predash:

--- Idézetet írta: Predash ---Egy Batmannal kapcsolatos kérdés: Megvan mind a négy évad a rajzfilmből, de angolul. Ez nem is nagy baj, mert nagyon jók a hangok, viszont egy darab feliratom sincs, és néha még angolul sem értem hogy mit mondanak  Tehát nincs valakinek felirat? Még angol is rohadt jó lenne.
--- Idézet vége ---

Sorry, ezt nem biztos hogy láttátok mert 2 secre rá egyből írt valaki  Ha igen akkor sorry.

Spuri:
Köszi, simpson-t tudok szerezni  De nem akarok egyelőre. Csak ha már minden kötél szakad

Blem:

--- Idézetet írta: Spuri ---A "Harmadik Sorozat" eddigi tippjei:
...
[Mikrobi[/b] (Blem)
Futrinka utca (Blem)
Krisztofóró (Blem)
...
--- Idézet vége ---

Ugy nez ki, hogy februar vegen megyek fel pestre. akkor felvihetnem neked a dvdket. ha tudok vlm pontosabbat, akkor majd 1eztetunk

Simpsont?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése