HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (9/129) > >>

Blem:
en mar nem birtam vegignezni az elsulyedt vilagokat minimaxrol. kicsi gyerekfejjel isteni mese, de mostani fejjel mar faj... ket percenkent egy osszefuggestelen mondat :)
inkabb emlexem ra szepnek es jonak, minthogy meg egyszer megnezzek belole 5 percet :)
Összevont üzenet:

--- Idézetet írta: Zigota - 2010. Február 02., 17:29:40 ---
Még azt szeretném kéredezni, hogy a Wolverine and the X-men-nek csak egy évada volt?
Illetve még egy kérdés, mikor lesz újra F4?

--- Idézet vége ---

sajnos meg nem megy a folytatas. en is varom, 26 reszt adtak le eddig

Galamb:
Fura, nekem csak a Popocici név maradt meg, de mostaniág abban a hitben éltem, hogy a főgonosz nőt hívták úgy a W. D.-féle Kis hableányban. :D (most már tudom, hogy az ő neve Ursula volt)

keildavid:
Igazad van Sepi. A legtöbb matinék, amiket itt láttam, valóban máshol nem igazán lehetett elérni. A Videoplayer.hu-n megnéztem, hogy vannak-e videók az Elsüllyedt Világokról és az 1-5. része elérhető.  Eddig ennyiről tudtam, ami az interneten fenn van. És tudtommal az Elsüllyedt Világok jelenleg is megy a Minimax műsoron.

Sepi:
Ha lehet kapni magyarul, akkor nem hiszem, hogy le fogjuk adni. A matinéban eddig is inkább olyanok voltak műsoron, amiket máshol nem igazán lehetett elérni. Ennyire azért nem akarunk warezkodni.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Február 16., 17:37:06 ---Közben már nekem is leesett, hogy melyik ez a rajzfilm. Ebben volt Zsebpiszok, meg Popocici. Néztem én is gyerekkoromban, de annyira nem voltam tőle elragadtatva.

--- Idézet vége ---

Az egyetlen hibája, hogy minden 20 perces epizódban háromszor elsütötték a kalózok dalát, és egy idő után tényleg zavaróvá vált. De ha valaki ki tudja azt zárni, és a történetre koncentrál, annak nagyon fog tetszeni. Agyalap volt a legkirályabb arc az egész sorozatban.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése