HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MATINÉ vagy amit akartok! :)

<< < (77/129) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---A sztori alapján gondolom ez lesz az igazi első rész, bár régen vmi földalatti kalanddal nyitottak. És ha jól emlékszem, ez egy elégg hosszú, világjáró kaland első része volt, jódarabig ment anno ez a sztori, ha még jól emlékszem.
--- Idézet vége ---
Igen, ez a hivatalos első rész. Régen persze a Walt Disney délutánban nem ezzel kezdték adni, ezt csak később adták így le. Egyébként ez a kezdőepizód 5 részes.

--- Idézet ---Nocsak, hogyhogy szinkronos?
--- Idézet vége ---
Mert így küldtem el Spurinak.

Blem:
ez az elso resz... a tvben sokx ezt adtak elsonek... bar sose szerettem. donald meg miert is ment valojaban katonanak? elege volt a gyerekekbol. mi lett a gyerekek szulieinek a sorsa???!!!

talgaby:
Nocsak, hogyhogy szinkronos?
A sztori alapján gondolom ez lesz az igazi első rész, bár régen vmi földalatti kalanddal nyitottak. És ha jól emlékszem, ez egy elégg hosszú, világjáró kaland első része volt, jódarabig ment anno ez a sztori, ha még jól emlékszem.

Sepi:
Sebaj, majd kárpótol mindenkit a mai Kacsamesék első része, szinkronosan.

talgaby:
Persze, ahhoz a sorozathoz képest gyengébb, de hát azt csak egyszer lehetett megcsinálni... most ez van, és amit láttam eddig belőle, annyira nem gáz. Hozza a WB-rajzfilmek átlagát.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése