HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
Brajan:
F4 vol 3-ra gondolsz magyarul ? No az már 2008 óta elérhető:
Értem ezt a mozis ötletet, de gondolj bele, hogy a mozi után ha érdekel a film megkeresed a neten, megveszed DVD-n sok a lehetőséged...
De az idő hiányt azt értem, amiért nem pakolgatjátok fel ingyenes letöltőhelyekre, de ezzel kapcsolatban van egy ötletem, ha minden megtalálható a neten (???) akkor mint legnagyobb képregényes oldal csinálhatnátok egy topicot, amiben gyűjtenék az emberek a képregény animációs-film linkeket,biztos valakinek ez kellene-valakinek az belőle, és a linkek igazán nem terhelnék a tárhelyeteket.
mint látod az ötlet hasznos, mert az általad említett F4 már régóta közkincs, amíg pl. én az Avengers united We Standet, baromira nem találtam még sehol...
ha páran összefognánk az ügyben, akkor hamar lenne egy katalógus a miholról, és így aki akar a matiné után le is tölthetné, ha akarja....
Na mit gondoltok?
Sepi:
--- Idézet ---Sok olyan dolgot nyomtatok, amit nem találni másutt, és sajnos, mert ilyen rendszerben dolgoztok, később nálatok sem lehet megtalálni.Régóta érlelődik bennem a kérdés, hogy miért így csináljátok a dolgot?
--- Idézet vége ---
Azért csináljuk így, mert ez is olyan, mint egy mozi. És hát a moziban sem lehet mindig megnézni egy adott filmet, egy idő után az is lekerül a műsorról. A másik ok, hogy nem akarunk túl sok helyet elfoglalni a filmekkel a szerveren. Habár mi jobb helyzetben vagyunk, mint más oldalak, de azért korlátlan mennyiségű filmet mi sem tudnánk tárolni. Persze az is megoldható lenne, amit te mondtál, hogy feltegyük valami filehoster oldalra, de ezt sajnos én nem tudom teljesíteni, mivel nem valami hiper-szuper netem van, örülök, ha egy-egy műsort felszenvedek ide, nemhogy még egy másik oldalra is.
viszont az itteni műsorok mind megtalálhatóak a neten, és nem csak a torrent oldalakon, hiszen mi is a netről szereztük be ezeket a filmeket. Mindössze kitartóan kell keresni, és biztos rátalál az ember. ;) Egyedül talán a karácsonykor lement F4 rajzfilm magyar változata az, ami nincs fent a neten, mert azt én kódoltam le, ellenben angolul megtalálható.
Brajan:
Helló. Régóta figyelem a matinét, de még nem írtam, de most megteszem a Gen 13 kapcsán.
Szeretem a képregényrajzfilmeket, de sajnos elég ramaty netem van sokszor lemaradtam egyes részekről szervízelés, vagy mert annyira belassult, hogy élvezhetetlenné vált az egész.
Sok olyan dolgot nyomtatok, amit nem találni másutt, és sajnos, mert ilyen rendszerben dolgoztok, később nálatok sem lehet megtalálni.Régóta érlelődik bennem a kérdés, hogy miért így csináljátok a dolgot?
Sajnos nincs torrentem, máshol meg nem találom, de szívesen visszanéztem volna a Gargoyles-t, az Avengers-t , ha lett volna rá módom letölteni tőletek....vagy ha feltöltöttétek volna valami ingyenes tárhelyről
Arról nem is beszélve , hogy remek lett volna egy olyan hely ahol megtalálhatók pl. ez a Gen 13 is (amiről nem hallottam), vagy olyan sorozatok mint a Wildcats, Silver Surfer, F4 1.-2.évadja, Hulk sorozat, Batman beyond, amik után régóta sóvárgok...
Bár értem, hogy nem szeretnétek warez oldalt csinálni, de Szerintem leginkább ez a rendszer üldözi el a közönségeteket.
Előre is köszönöm, ha érdemben foglalkoztok a kérdésemmel....
Sepi:
Nem, ez egy szuperhős csapat, akiknek ez a nevük.
És a smiley-k számáról már említettünk valamit, igaz? ;)
Lifehunter:
egyáltalán miröl szol? génmódosított emberek akik 13-an vannak vagy és ugy irtják a jónépet? vagy mi? :headscratch: :-\
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése