Helló. Régóta figyelem a matinét, de még nem írtam, de most megteszem a Gen 13 kapcsán.
Szeretem a képregényrajzfilmeket, de sajnos elég ramaty netem van sokszor lemaradtam egyes részekről szervízelés, vagy mert annyira belassult, hogy élvezhetetlenné vált az egész.
Sok olyan dolgot nyomtatok, amit nem találni másutt, és sajnos, mert ilyen rendszerben dolgoztok, később nálatok sem lehet megtalálni.Régóta érlelődik bennem a kérdés, hogy miért így csináljátok a dolgot?
Sajnos nincs torrentem, máshol meg nem találom, de szívesen visszanéztem volna a Gargoyles-t, az Avengers-t , ha lett volna rá módom letölteni tőletek....vagy ha feltöltöttétek volna valami ingyenes tárhelyről
Arról nem is beszélve , hogy remek lett volna egy olyan hely ahol megtalálhatók pl. ez a Gen 13 is (amiről nem hallottam), vagy olyan sorozatok mint a Wildcats, Silver Surfer, F4 1.-2.évadja, Hulk sorozat, Batman beyond, amik után régóta sóvárgok...
Bár értem, hogy nem szeretnétek warez oldalt csinálni, de Szerintem leginkább ez a rendszer üldözi el a közönségeteket.
Előre is köszönöm, ha érdemben foglalkoztok a kérdésemmel....