HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MATINÉ vagy amit akartok! :)
elwood:
Srácok kezdünk elkalandozni. Ez matiné fórum, a TF-es dolgoknak van saját topikja. Ha pedig a rajzfilmes pontatlanságokat akarjuk kitárgyalni, akkor jövő ilyenkorra se végzünk
Optimus Prime:
Azért a BW tér/idő realitássát simán übereli a G1. Példa: Changing Gears, Megs a Napból szív el energiát a Földön (persze ez már eleve hülyeség). Optimus kijelenti, hogy Teletran-1 szerint még két óra és a Napnak vége és vele együt a Földnek is. Gyorsan Afrikába kell menniük.
Na de mindenki tudja, hogy az Autobot bázis Észak-Amerikában van. Ennek ellenére simán odaérnek, ám egy kisebb dzsungel jobban útjukat állja, mint pár ezer kilóméter.
A BW-ben sosem derült ki egyértelműen, hogy hova is kerültek. Egyedüli támpont a Stonehenge, ami Angliában van. Ellenben arrafelé alig ha élrtek valaha is gepárdok, rhínók vagy gorillák. Persze nemgien volt mindenütt Energon kristály halmaz és furcsa építmények. SPOILER persze ez mind belefér, hisz az 1. évadban azt hiszük, hogy ez csak egy Földhöz hasonló bolygó. Csak a 2. évadban tudjuk meg, hogy a Földön vannak crika 10000 évvel ezelőtt. Dátumot se kapunk soha.
KiD:
Ja, igen a táj dolog engem sem zavar, csak átkötöttem belőle az érkezősdire, aztán, hogy miért írtam oda, hogy talgaby is ezt írta azt ne kérdezzétek.
Amúgy igénytelenség helyett lehet a ciki szót alkalmazni, talán az jobban leírja. Kb. egy kalap az olyan hibákkal, mint pl. amikor a G1 Marvel elején Sokkoló ott ácsorog az Álcabázison.
talgaby:
Na, megrónak vmiért, amiben nem is hibáztam...
elwood:
Jaj, bocs, nem vettem észre, hogy a Double Jeopardy is erre a hétre volt betárazva, amúgy a pókos utalásra gondoltam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése